Advertisement

Responsive Advertisement

[Timely] Alarm za android

Odličan alarm za android


Odličan alarm za android- u podešavanjima postoji opcija za rešavanje matematičkih problema, nasumičnih šablona ili prevlačenje ikonica na tačno određeno mesto što je jako dobro rešenje za velike spavalice koji nesvesno isključe alarm.






Dizajn ove aplikacije se u potpunosti može prilagođavati, počevši od boja pozadine pa do dizajna sata. Animacije su veoma lepo urađene i pravo je uživanje navijati alarm ili koristiti štopericu.

Postoji tri taba: u skroz levom je alarm, u centralnom sat a u desnom štoperica. Sat možete koristiti i u “night mode-u” što znači da će ekran biti minimalno osvetljen kako bi pokazao tačno vreme.

Alarm se podešava tako što prevlačenjem prsta na levoj strani ekrana dobijamo bar koji prevlačimo gore ili dole kako bi odabrali vreme.

Timely je predstavio nov način buđenja, takozvani “Smart rise” koji je baziran na naprednoj teoriji vezanoj za ciklus spavanja. Tiha i lagana melodija će vas 30 minuta pre glavnog alarma polako probuditi iz dubokog sna. Sam kvalitet melodija je vrhunski i podeljene su u nekoliko kategorija.

Kada se telefon uzme u ruku dok zvoni, jačina zvuka će se automatski utišati.

Ako vam se nekada desilo da nesvesno ugasite alarm i nastavite da spavate sa ovom aplikacijom to se sigurno neće dešavati. Kada alarm zazvoni, na sredini se nalazi veliko dugme “snooze” a da biste ugasili alarm potrebno je prevući bar sa dna do sredine i onda pomeriti u levu ili desnu stranu.

Aplikaciju možete besplatno preuzeti na google play-u (link ispod), aplikacija zahteva Android 4.0.4 i noviji, znači oni koji imaju stariju verziju androida neće moći da instaliraju ovu aplikaciju.




Izvor: Telegraf.rs

Pratite nas na twitteru: @jakasifra, facebooku: /jakasifra, Google+, youtube.
 

Постави коментар

1 Коментари