Advertisement

Responsive Advertisement

[Piktochart] Kako napraviti infografiku?

Blog Jaka Šifra - Saznajte šta je infografika i kako da napravite infografik uz pomoć online alata Piktochart.

Infografika je komunikacijski alat koji kroz interesantan dizajn ilustruje reči, brojeve i sve druge značajne podatke na neku temu.

Šta je infografika?

Infografika je komunikacijski alat koji kroz interesantan dizajn ilustruje reči, brojeve i sve druge značajne podatke na neku temu. 

O preporukama i savetima za pravljenje Infografika možete pročitati u tekstu "INfografika u 5 koraka".


Kako da napravite infografiku?

Pravljenje infografika nije lak posao. Pored kreativne ideje, za dobar infografik, su vam potrebna znanja grafičkog dizajnera. Međutim, postoje i besplatni online alati koji vam mogu pomoći da sami napravite infografik. Jedan od takvih alata je i Piktochart, gde se nalaze već gotovi šabloni koje možete menjati i dopunjavati prema svojim potrebama.

Da biste počeli da pravite infografike, prvo se morate registrovati.

Nakon toga možete izabrati neki od gotovih šablona koje ćete menjati, a možete započeti i kreiranje sopstvenog infografika.

Kada započnete sa pravljenjem infografika, dobićete i kratko uputstvo o korišćenju ovog alata, a rezultat zavisi od vaše kreativnosti.

Na kraju, možete pregledati vaš infografik i ako ste zadovoljni možete preuzeti infografik. Pogledajte i 12 online alata za obradu fotografija.



 
Pratite nas: 
http://bit.ly/JSgplushttp://twitter.com/jakasifrahttp://www.facebook.com/jakasifra

Постави коментар

0 Коментари