Advertisement

Responsive Advertisement

Popcorn Time alternativa za gledanje filmova preko interneta

Blog Jaka Šifra - Gledanje filmova bez reklama, preporuka filmova i serija, obaveštenje o novim epizodama omiljene serije - DA LI ŽELITE DA INSTALIRATE OVAJ PROGRAM?


Ranije sam pisao o Popcorn Time-u kao najboljem načinu za gledanje filmova, međutim to je relativno kratko trajalo jer Popcorn Time više ne funkicioniše. Ali pojavila se i alternativa Popcorn Time-u koju sam testirao određeno vreme, pa sam odlučio da napišem jedan tekst o tome jer se ispostavilo da je ovaj program po meni i bolji od Popcorn Time-a.

Šta omogućava ovaj program? 

- Gledanje filmova online sa prevodom - Filmove možete sortirati po žanru, oceni, godini itd. To vam daje mogućnost da lakše izaberete film koji ćete pogledati. Dostupna je i opcija pretrage, ukoliko već znato koji film želite da pogledate. Za svaki film su prikazani detalji kao što je IMDB ocena, kratak opis, glavni glumci, trejler itd.
- Gledanje serija online sa prevodom,
- Pravljenje liste omiljenih filmova i serija dodavanjem u "Library"
- Obaveštenje o novim epizodama serije koju ste dodali u "library"
- Kalendar - stvar kojom sam oduševljen - pogledajte kalendar i saznajte kada će izaći nove epizode vaše omiljene serije.

Program možete besplatno preuzeti ovde - http://www.strem.io - dostupne su verzije za Windows, Mac i Linux OS.

** Napomena: Mene je prilikom instalacije programa upozoravao antivirus, pa morate ignorisati obaveštenja, odnosno isključiti antivirus prilikom instalacije.




Постави коментар

3 Коментари

sasa каже…
da li ima mogucnost prevoda kao popcorn ili nema i da li se treba registrovati ili nije obavezno?hvala
Milan Stanojevic каже…
Postoje prevodi na ex Yu jezicima...ja sam se registrovao da bih sačuvao omiljene serije i filmove...inače nije potrebna registracija
sasa каже…
hvala na programu,super radi