Advertisement

Responsive Advertisement

Kako da od običnog televizora napravite Smart TV?

U ovom postu ću vam predstaviti mali uređaj koji će vaš televizor pretvoriti u Smart TV. Uz pomoć ovog uređaja možete gledati klipove na YouTube-u, koristiti Skajp, Fejsbuk, Tviter, surfovati internetom itd.
Kako da od običnog televizora napravite Smart TV?
Kako da od običnog televizora napravite Smart TV?
Svi smo oduševljeni Smart televizorima i mogućnostima koje nam on pruža. Međutim, smart televizori (posebno oni u nižem cenovnom rangu) imaju niz problema, npr. mnogi imaju svoj operativni sistem, gde ne postoji veliki izbor aplikacija koje možete instalirati, mnogi Smart TV uređaji dolaze sa premalo memorije, spori su itd. Zbog toga sam se prilikom kupovine televizora odlučio da kupim TV bez smart funkcije i  Android TV Box, jer sam za manje novca dobio bolji Smart uređaj.

Šta je Smart TV Box?


Radi se o uređajima koji najčešće rade na android operativnom sistemu, a koji vaš televizor pretvara u Smart TV. Ukoliko se odlučite da kupite Android TV Box, na ovom uređaju, možete surfovati internetom, pisati mejlove, koristiti facebook, skype, viber, twitter, instagram, youtube na svom televizoru, slušati radio, gledati filmove online, igrati igrice itd. Na ovom uređaju možete instalirati bilo koju aplikaciju iz Google play prodavnice. Uz ovaj uređaj preporučujem i kupovinu bežične tastature za Smart TV, koja će vam dosta olakšati korišćenje ovog uređaja.


Kako povezati Smart TV Box sa televizorom?

Većina TV Boxova se povezuje koristeći HDMI kabl, mada postoje uređaji koje možete povezati putem AV kabla, tako da i starije modele televizora koji nemaju HDMI ulaz, možete pretvoriti u Smart TV.

Kako da gledate filmove i serije preko Android Boxa?

Možete napraviti sopstveni streaming servis poput netflixa, pa da preko android boxa gledae razne filmove i serije, pogledajte uputstvo o Plex aplikaciji.

Razne video sadržaje možete pronaći i na aplikacijama kao što su Dailymotion, Kodi i YouTube, tako da preporučujem da instalirate i ove aplikacije.

Gde kupiti TV Box uređaj?


Pogledajte veliki izbor Android TV Box uređaja - https://www.banggood.com/search/android-tv-box.html




Постави коментар

1 Коментари

Mary30 каже…
KOJI TACNO PREPORUCUJETE...