Advertisement

Responsive Advertisement

Brisanje istorije u Mozili Firefox

 Pogledajte uputstvo za brisanje istorije u internet pregledaču Mozila Firefox. Saznajte kako da obrišete istoriju na Mozili, kako da obrišete samo pojedine sajtove koje ste posećivali i kako da koristite Mozilu bez praćenja istorije.
Brisanje istorije u Mozili Firefox
Brisanje istorije u Mozili Firefox


Kako obrisati istoriju pretrage na Mozili Firefox?


Ukoliko želite da izbrišete istoriju u Mozili Firefox to možete da uradite na sledeći način.

Otvorite Mozilu. Izaberite meni Tools (Alatke) i iz padajućeg menija izaberite Options (Postavke). Nakon toga kliknite na opciju Privacy (Privatnost).

Brisanje istorije u Mozili Firefox
Brisanje istorije u Mozili Firefox

Sada kliknite na link obrišite istorijat i u padajućem meniju izaberite za koji vremenski period želite da izbrišete istoriju i kliknite na dugme obriši sada.

U okviru ovih podešavanja, postoji i opcija da Mozila ne beleži istoriju,  ali to nikako ne preporučujem....jer u slučaju da želite da koristite Mozilu bez beleženja istorije, u svakom trenutku možete otvoriti novi privatni prozor (ctrl + shift + p) i istorija se neće beležiti.

Za brisanje istorije, možete iskoristiti i prečicu na tastaturi - Ctrl + Shift + Del


Brisanje pojedinačnih elemenata istorije na Mozili?

Ukoliko želite da izbrišete (ili proverite) samo pojedinačne stranice koje ste posećivali, kliknite na tri crtice u gornjem desnom uglu i izaberite opciju Istorija (ili Ctrl + H). Nakon toga, biće vam prikazana istorija u poslednjih 6 meseci, koju možete pretraživati i brisati po potrebi.


Brisanje istorije u Mozili.

Постави коментар

0 Коментари