Marketing


O blogu

Jaka Šifra je blog na kome se objavljuju vesti, saveti i uputstva u vezi računara, interneta i mobilnih telefona, a često preporučujemo i zanimljive i korisne sajtove, programe i aplikacije.

Blog Jaka Šifra je nastao krajem 2010. godine. Iako smo na Blogger platformi, blog je konstantno napredovao i izgradio veliku zajednicu ljudi koja prati naše tekstove i veruje našim savetima i preporukama, na šta smo veoma ponosni.

Cilj ovog bloga je da svojim preporukama i uputstvima pomogne svojim čitaocima da nađu rešenje, reše problem i saznaju neke nove stvari.

Usluge koje nudimo:

- Zakup banera na blogu (za detaljne informacije o poziciji banera, veličini i ceni kontaktirajte me na mejl blog.jakasifra@gmail.com)
- PR tekstovi: Ukoliko želite da predstavite svoju firmu ili proizvod/uslugu koju nudite, nudimo pisanje PR tekstova, u okviru kojih dobijate linkove ka vašem sajtu. Ti tekstovi ostaju zauvek na blogu.
- Reklamiranje na društvenim mrežama - Facebook, Twitter, Google +


Za detaljne informacije o uslovima saradnje, možete me kontaktirati putem kontakt forme na blogu ili na mejl blog.jakasifra@gmail.com.

Profili na društvenim mrežama:
- Facebook stranica @Jaka Šifra 
- Twitter @Jaka Šifra
- G+ profil

Statistika


Нема коментара

Komentari će biti pregledani pre objavljivanja.

MIlan Stanojevic. Copyright Blog Jaka Šifra 2010. - 2015. Омогућава Blogger.