Advertisement

Responsive Advertisement

Marketing


O blogu

Jaka Šifra je blog na kome se objavljuju vesti, saveti i uputstva u vezi računara, interneta i mobilnih telefona, a često preporučujemo i zanimljive i korisne sajtove, programe i aplikacije.

Blog Jaka Šifra je nastao krajem 2010. godine. Iako smo na Blogger platformi, blog je konstantno napredovao i izgradio veliku zajednicu ljudi koja prati naše tekstove i veruje našim savetima i preporukama, na šta smo veoma ponosni.

Cilj ovog bloga je da svojim preporukama i uputstvima pomogne svojim čitaocima da nađu rešenje, reše problem i saznaju neke nove stvari.

Usluge koje nudimo:

- Zakup banera na blogu (za detaljne informacije o poziciji banera, veličini i ceni kontaktirajte me na mejl blog.jakasifra@gmail.com)
- PR tekstovi: Ukoliko želite da predstavite svoju firmu ili proizvod/uslugu koju nudite, nudimo pisanje PR tekstova, u okviru kojih dobijate linkove ka vašem sajtu. Ti tekstovi ostaju zauvek na blogu.

Najveća korist koju dobijate ovakvim reklamiranjem jeste pomoć optimizaciji vašeg sajta, kroz prirodno linkovanje ključnih reči koje vode ka vašem sajtu. To će doprinete boljoj SEO optimizaciji vašeg sajta, što znači da ćete biti ispred konkurencije na Googl-u.

Osim toga, to su tekstovi koji su zanimljivi i korisni, koji daju neku vrednost čitaocu, a primeri ovakvih tekstova možete pogledati ovde:

 
 
Kako zameniti flat kabli na laptopu?  - https://jakasifra.blogspot.com/2015/05/flet-kabli-laptop.html

Kako dekodirati mobilni telefon? Moje iskustvo... https://jakasifra.blogspot.com/2015/03/kako-dekodirati-mobilni-telefon.html

Šta je ECDL sertifikat i gde polagati ECDL ispit?  https://jakasifra.blogspot.com/2015/11/ecdl-sertifikat-polaganje.html
 
Kako Napraviti Izmene u PDF-u Uz Pomoć Online Editora https://jakasifra.blogspot.com/2022/12/pdf-izmene-uz-online-editor.html 
 


Za detaljne informacije o uslovima saradnje, možete me kontaktirati putem kontakt forme na blogu ili na mejl blog.jakasifra@gmail.com.

Profili na društvenim mrežama:
- Facebook stranica @Jaka Šifra 
- Twitter @Jaka Šifra 


Постави коментар

0 Коментари