Advertisement

Responsive Advertisement

Kako da koristite MSN Messenger ukoliko nemate hotmejl adresu?

Autor: Milan Stanojević
http://jakasifra.blogspot.com/

Ukoliko nemate nalog na hotmail-u, i ne želite da ga napravite, a hoćete da koristite Windows Live Messenger odnosno MSN to možete da uradite na sledeći način.
Posetite sledeću adresu - KLIKNI OVDE
Na toj stranici vam postavljaju pitanje "da li imate mejl adresu" (Do you have an e-mail address?). Izaberte opciju "Yes, use my e-mail address" ukoliko želite da koristite sveoju mejl adresu koja nije na hotmailu. Kliknite na "nastavi".



Sada vam se otvara nova stranice, gde trebate da ukucate vaš mejl, stavite šifru, izaberete tajno pitanje, dajte odgovor, ukucajte verifikaciju i ponovo kliknite na "nastavi".
Otvara vam se nova stranica u kojoj morate da potvrdite vašu mejl adresu. Kada ste ponovo otkucali vašu mejl adresu kliknite na "prihvatam".
Sada vam stigo mejl u kome trebate da potvrdite da želite koristiti vašu mejl adresu za Windows Live Messenger. Otvorite mejl, nadjite u tekstu link na koji trebate da odete da bi potvrdili ovu operaciju. Kada ste i to uradili možete da koristite MSN koristeći vašu mejl adresu koja nije na hotmailu.

Постави коментар

0 Коментари