Advertisement

Responsive Advertisement

Kako da se sakrijte se od određenih osoba na facebook chatu?


Postoje određene osobe za koje ne želite da u tom trenutku budete dostupni za ćaskanje, ali ipak ne želite da se odjaljujete sa ćaskanja jer želite da se sa nekim dopisujete. Taj problem možete rešiti tako što ćete napraviti grupe prijatelja i prema vašem nahođenju za određene grupe ćete biti dostupni, a za druge ne.

Prvi način je da kliknete na Prijatelji - Uredi prijatelje - Napravi listu sada vam se otvara nov prozor gde trebate da izaberete prijatelje, da date ime toj listi prijatelja i da kliknete na Napravi spisak. 




Drugi i pomeni lakši način da napravite listu prijatelja jeste da otvorte ćaskanje kliknete na "lista prijatelja" u prazno polje unesete "naziv" i kliknete ENTER. To izgleda ovako:


Bilo kako da ste napravili listu, vama će sve te liste biti vidljive na ćaskanju. U listu možete dodavati nove prijatelje, tako što privučete kursor miša na bilo koju grupu u ćaskanju i pojaviće vam se dugme "izmeni". To izgleda ovako:
Klikom na "izmeni" otvara vam se jedan prozor gde trebate da izaberete prijatelje koje želite da dodate.

Sada kada ste napravili liste prijatelja, prema vašem nahođenju možete za jedne biti dostupni a za druge ne. Klikom na ovaj zeleni taster bićete nedostupni za tu listu. Pogledaj sliku:

Ukoliko želite da budete nedostupni za sve postupak je isti opcije - odjavi se, mada možete kliknuti na sve ove zelene tastere i bićete nedostupni za svaku grupu.

Постави коментар

0 Коментари