Advertisement

Responsive Advertisement

Kako da sami generišete uplatnice za izdavanje lične karte ili pasoša?

Ukoliko želite da uplatite taksu za izdavanje lične karte, pasoša ili za neke druge usluge koje pružaju organi javne uprave, možete sami generisati jedinstvenu uplatnicu na sajtu eUprave, pa da plaćanje izvršite online ili da generisanu uplatnicu sačuvate, pa da uplatite u pošti ili banci.

Kako da sami generišete uplatnice za izdavanje lične karte ili pasoša?


Kako da sami generišete uplatnice za izdavanje lične karte ili pasoša?

Ova usluga je dostupna i u svim poštama, ali se usluga generisanja uplatnice dodatno naplaćuje, a i produžava vreme čekanja u pošti. Usluga PLATI je dostupna - OVDE na portalu eUprave, a na samom sajtu je i detaljno uputstvo o načinu korišćenja ove usluge.

Kada pokrenete uslugu, potrebno je da unesete tražene lične podatke, da izaberete uslugu i opštinu i već u sledećem koraku dobijate elektronski generisanu uplatnicu.

Uz pomoć jedinstvene uplatnice za ličnu kartu, pasoš ili neku drugu svrhu, koju ste generisali, možete izvršiti plaćanje online ili da sačuvate ovu uplatnicu pa da u pošti ili banci uplatite.

Sve je detaljno i lepo objašnjeno na samom sajtu, tako da neću ovde detaljisati, samo sam hteo da podelim sa čitaocima bloga ovu mogućnost, za one koji nisu znali.

Što se mene tiče, testirano, radi odlično, uz uslugu elektronskog zakazivanja termina isto preko eUprave, zamena lične karte ide za par minuta, bez čekanja.

Постави коментар

0 Коментари