Advertisement

Responsive Advertisement

Online grupna kupovina na KupiMe.com


Online grupna kupovina je veoma popularna u svetu, jer korisnici ostvaruju značajne uštede u kupovini. Taj trend je polako počeo da zahvata i našu zemlju otvaranjem internet portala KupiMe.com.

Ovakvom grupnom kupovinom kupci mogu ostvariti velike popuste (čak do 80%), dok prodavci ovakav vid prodaje vide kao dobru reklamu za njihove prouzvode.

KupiMe nudi kupovinu popularnih usluga u vašem gradu - restorani, spa centri, saloni lepote, kursevi stranih jezika, sportski događaji, koncerti, bioskopi, pozorišta i dr.

Ovakvom kupovinom možete ostvariti popust od 50% do 80%. Kada se učlanite na sajt, svakodnevno će vam stizati obaveštenja o novim ponudama koje se nude. Postoji i određeni broj korisnika koji se mora prijaviti da bi kupovina uspela.


Pored date ponude takođe stoji kada možete iskoristiti kupon, koliko kupona možete najviše da kupite, do kog roka možete iskoristiti kupon i sl. Ako se svi uslovi ispune, javi se dovoljan broj ljudi i vi platite uslugu na vašu mejl adresu stiže kupon koji trebate da odštampate i onda možete da ga iskoristite.

Plaćanje se vrši kreditnom karticom (MASTER, MAESTRO, VISA) ili putem uplatnice.

Što se tiče sigurnosti plaćanja putem kartica:
"Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Acquirer, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. - KupiMe"



Постави коментар

0 Коментари