Advertisement

Responsive Advertisement

5 najboljih android aplikacija za vremensku prognozu

Blog Jaka Šifra - Dok ste ranije morali da čekate da se završe vesti kako bi čuli vremensku prognozu, sada, uz pomoć android telefona, to možete videti bilo kad i bilo gde. 

Postoji veliki broj android aplikacija za vremensku prognozu, one daju manje ili više informacija, neke imaju lepši widget, neke dodatne funkcije.

Pogledajte listu 5 najboljih android aplikacija za vremensku prognozu po mom izboru:


5. Weather2Umbrella

weather2umbrela picture, android app for weather, android aplikacija za vremensku prognozu, vremenska prognoza srbija, vremenska prognoza android,
Odlična android aplikacija za vremensku prognozu. Aplikacija domaćeg sajta za praćenje vremenske prognoze. Veoma lepo dizajnirana aplikacija sa velikom preciznošću i detaljnim informacijama o vremenu na odabranoj lokaciji.







Kako zabraniti pozive i SMS?

4. InstaWeather 


"Ako idete na letovanje ili ste u šetnji gradom, možda ćete snimiti  fotografiju i podeliti je preko Instagrama sa vašim prijateljima. InstaWeather omogućuje da im uz fotografiju podelite i vremensku prognozu."

Fantastična aplikacija za vremensku prognozu, dostupan je veliki broj funkcija, ali 22MB je stvarno mnogo (bar za mene) za aplikaciju vremenske prognoze.

[Google play link]











3. Vreme - Weather

vremenska prognoza android aplikacija, android aplikacija, najbolja android aplikacija za vreme,
"Vreme" je aplikacija izuzetno laka za korišćenje uz koju ćete uvek znati najnovije vremenske uslove.

Aplikacija "Vreme" je posebno osmišljena da bude što jednostavnija i intuitivnija. Samo jednim klikom dobijate vremenske uslove u statusnoj traci na vašoj trenutnoj lokaciji.

Klimatski status je sjajno animiran tako da ga skoro možete doživeti, videći kako vreme oživljava.

Aplikacija koristi Weather Underground kao izvor podataka a ažuriranja uživo su zaista mala tako da nećete prekoračiti vaše ograničenje podataka.

 

 

 

2. Yahoo! Vreme



Yahoo weather android, yahoo weather picture, yahoo picture, android app for weather, android aplikacija za vreme
Yahoo! Vreme oživljava svako godišnje doba neposrednim vremenskim prognozama uz prekrasne fotografije vaše lokacije koje odgovaraju trenutnim vremenskim uslovima.

Budite uvek informisani uz neposrednu petodnevnu vremensku prognozu i brzi pristup detaljnom prikazu koji omogućuje The Weather Channel.

 

 

 

 


 1. AccuWeather


AccuWeather android, AccuWeather android app, AccuWeather vremenska prognoza, AccuWeather picture,
AccuWeather jedana od najpopularnijih android aplikacija za vremensku prognozu, a aplikacija je nedavno potpuno redizajnirana. Kako navode, slušali su sve zamerke te sarađivali sa Googleom kako bi napravili najbolji spoj s Androidom, tako su tu prilagođene prognoze, widgeti s više lokacija i opcijski grafikoni.















 
 

Постави коментар

0 Коментари