Advertisement

Responsive Advertisement

7 ONLINE ALATA ZA SKIDANJE YOUTUBE VIDEA U MP3

Na YouTube-u ne postoji dugme koje će vam omogućiti da jednostavno skinete pesmu sa youtube-a ili video, pa se obično preporučuju različiti programi uz pomoć kojih možete skidati muziku sa youtube-a. Međutim, to može biti komplikovano jer zahteva instalaciju softvera, pre preuzimanja....zbog toga vam u ovom tekstu preporučujem online alate za preuzimanje muzike iz youtube videa. Svi ovi alati funkcionišu na sličan način, dovoljno je samo da kopirate URL adresu videa koji želite da preuzmete i da izaberete da li želite da skinete muziku ili video.

Kako skinuti pesmu sa YouTube-a u mp3
7 Online alata za skidanje YouTube videa u mp3

Kako skinuti pesmu sa YouTube-a?

Ovde ću vam predstaviti listu online alata za skidanje pesama sa YouTube-a, mada uz pomoć većine ovih alata možete preuzeti  YouTube video.


Pogledajte: 10 YouTube trikova za koje niste znali

1. Yout.com - Možda i najlakši način za preuzimanje muzike ili videa sa YouTube-a, kada na YouTube-u gledate neki video, dovoljno je samo da obrišete tri slova, da biste od YouTube dobili YouT i bićete preusmereni na stranicu za preuzimanje YouTube videa u .mp3 ili .mp4 formatu. Naravno, ukoliko želite možete prvo posetiti sajt yout.com, pa da tamo koristite pretragu ili da kopirate url videa koji želite da preuzmete.



2. http://www.youtube-mp3.org/sr - Jedan od popularnijih sajtova za preuzimanje YouTube videa u .mp3, potrebno je samo da iskopirate URL adresu YouTube videa koji želite da pretvorite u mp3. Uz pomoć ovog alata možete samo skinuti muziku iz YouTube videa.

3.  http://www.flvto.biz/rs/ - Odličan alat uz pomoć kojeg možete preuzeti youtube video u više formata (mp3, mp4, avg itd). Potrebno je samo iskopirati URL adresu videa koji želite da preuzmete.

4. http://www.clipconverter.cc/sr/ - Besplatan online konverter koji omogućava preuzimanje youtube videa u popularne formate kao što su mp3, mp4, avi, 3gp, mov itd.

5. http://convert2mp3.net/en/ - Još jedan odličan online alat za preuzimanje youtube videa, dostupan je veći broj audio i video formata (mp3, aac, wav, mp4, avi, 3gp, mpg, wmv, mov...)

6. http://keepvid.com  - Moguće preuzimanje i audio i video formata.

7. http://www.onlinevideoconverter.com - Moguće preuzimanje i audio i video formata.

Uz pomoć ovih online alata možete brzo i jednostavno preuzeti muziku iz bilo kog youtube videa. Ukoliko želite da skinete pesmu sa YouTube-a na telefon, postupak je isti samo učitajte neki od ovih sajtova u internet pregledaču na vašem telefonu. Tu kopirajte adresu youtube videa i možete skinuti pesmu na vaš mobilni telefon.

Постави коментар

6 Коментари

Unknown каже…
Da li je moguće da su vam promakle dve najbolje opcije? Prva je na adresi http://www.videograbber.net/ a druga opcija je da prosto ukucate dva slova "s" iza "www.", to jest ispred "youtube", što izgleda ovako "https://www.ssyoutube.com/watch?v=76WQAF0ESNE" i to vas automatski odvede na sajt savefrom.net
Milan Stanojevic каже…
Eto, moguće je. Hvala što si dopunio listu.
Unknown каже…
Moguceje naravno !!!!Zahvaljujem vam se .
Youtube to Mp4 каже…
Volim da koristim https://youtubemp4.biz/ za preuzimanje kvalitetnih video zapisa sa Youtube-a