Advertisement

Responsive Advertisement

KAKO DA automatki objavite novi blogpost na društvenim mrežama

Autor: Milan Stanojević http://jakasifra.blogspot.com/
Automatko objavljivanje novih tekstova na tviteru, fejsbuku....

Imate svoj blog. Blog postove reklamirate na različitim društvenim mrežama gde imate svoje profile. Međutim, niste u mogućnosti da svakodnevno objavljujete vest o novom postu na svim društvenim mrežama ili vas jednostavno mrzi da to radite.

- Kako da tvitujete nov tekst na svom blogu automatki?


Rešenje za ovaj problem pruža vam aplikacija dlvr.it pomoću koje možete automatski objavljivati vest o novom blog postu na tviteru, fejsbuku i drugim društvenim mrežama.


Tvitujte novi tekst na svom blogu automatski


Ostanite povezani sa ljudima koji vas prate na tviteru tako što ćete automatski ili selektivno tvitovati o novom blog postu. Osim na tviteru vest o novom tekstu možete objaviti i na drugim društvenim mrežama kao što su Facebook, LinkedIn, Google Buzz, MySpace, Status.net i dr.


Ova aplikacija vam daje mogućnost uvid u statistiku vaših objava i to sve u realnom vremenu. Na taj način možete uporediti kako su na tekst reagovali vaši fejsbuk prijatelji, a kako oni koji vas prate na tviteru.

Objavite vest u tačno određenom trenutku


Ova aplikacija vam daje mogućnost da sami odredite vreme kada želite da se objavi vest o vašem novom tekstu (KLIK). Ovo je veoma interesantna mogućnost jer možete podesiti da se vest objavljuje u onom trenutku kada mislite da će to videti najviše ljudi.

Pored navedenog ova aplikacija vam pruža mogućnost da:

Automatki dodate HashTags #

Prilagodite vaše fejsbuk poruke

i još mnogo toga http://dlvr.it/pages/why.php

Zato preporučujem ovu aplikaciju http://dlvr.it

Постави коментар

0 Коментари