TOP 7 Najboljih sajtova za skladištenje podataka

Autor: Milan Stanojević http://jakasifra.blogspot.com/

Dosta korisnika interneta koristi različite sajtove za skladištenje svojih fajlova to su tkz. "Free File Hosting Sites". U ovom tekstu ću vam predstaviti one najbolje koje sam odabrao na osnovu kriterijuma brzine postavljanja, ograničenja koja daju, bezbednost i sigurnost podataka i sl. 


ZippyShare

ZippyShare.com je potpuno besplatan, pouzdan i popularan način da sačuvate datoteke na internetu. Kod njih ne postoji limit za preuzimanje, možete da postavljate datoteke do maksimalno 200 MB, ne postoje ograničenja, a fajl će biti obrisan 30 dana nakon što je poslednji put preuzet.

MediaFire


Jednostavan način da postavite različite datoteke uključujući i dokumente, prezentacije, video snimke, slike i još mnogo toga. Svako može postaviti neograničen broj fajlova, s'tim da korisnici koji imaju besplatne naloge mogu postavljati fajlove do 200MB, dok oni koji imaju tkz. premium naloge mogu postaviti fajlove do 10GB

www.mediafire.com

FileDropper


FileDropper.com za razliku od sličnih sajtova kao što su megaupload.com i rapidshare.com ne primorava korisnike da čekaju odbrojavanje vremena. Na ovom sajtu možete postavljati fajlove veličine do 5GB. Postavljene datoteke se ne brišu dokle god ih neko preuzima, kada ih 30 dana niko ne preuzme, tada se brišu. Ukoliko imate premium nalog datoteke nikada neće biti obrisane.
www.filedropper.com

FileSend


FileSend.com vam nudi 500MB prostora da otpremite svoje datoteke i pošaljete ih svojim prijateljima.
www.filesend.net

WikiUpload


WikiUpload je nastala kao alternativa sajtovima kao što su megaupload.com i rapidshare.com. Za razliku od njih ovde nije potrebno čekati odbrojavanje. Postavljene datoteke se ne brišu dokle god ih neko preuzima. Fajlovi koji se postavljaju mogu biti do 5GB.

www.wikiupload.com


FileSave


Postavite filmove, muziku, slike, dokumenta ili bilo koji drugi fajl jednostavno u par koraka. Kreirajte nalog na ovom sajtu i dobićete mogućnost klasifikacije vaših fajlova po posebnim folderima.

filesave.me

Badongo


Besplatna registracija na ovom sajtu vam daje mogućnost neograničenog prostora za skladištenje, File Management. Photo Albums, Music Playlists, FTP uploads....

www.badongo.com

Нема коментара

Komentari će biti pregledani pre objavljivanja.

MIlan Stanojevic. Copyright Blog Jaka Šifra 2010. - 2015. Омогућава Blogger.