Advertisement

Responsive Advertisement

Kako igrati šah online?

Ukoliko nemate društvo za igranje šaha i želite da igrate online, protiv drugih ljudi, ne samo protiv računara, preporučiću vam jedan veoma zanimljiv sajt.


Kako igrati šah online
 

Gde igrati online šah?

Na sajtu www.chess.com možete igrati šah protiv računara ili protiv drugih korisnika, a možete izabrati različite vrste partija (na 10min, 30 min, 5 min, 5|5 min, 1min, 24h itd.). Registracija nije obavezna, ali je besplatna i poželjna, jer će pratiti vaš rang i vaše partije, a moguća je i besplatna kompjuterska analiza nakon završene partije, zato se registrujte klikom na dugme SIGN UP.
 
Na sajtu je sve besplatno, ali je npr. ograničen broj kompjuterskih analiza partija, broj lekcija za učenje i drugo, pa zato možete postati i premijum član za neki simboličan iznos, ako želite neograničena objašnjenja partija, lekcije, brzalice itd.
 
Oni imaju i android aplikaciju - CHESS za android - pa možete igrati šah i preko telefona, što je po meni i zgodnije, jer u svakom trenutku, bilo gde i bilo kada možete odigrati partiju šaha sa ljudima iz različitih delova sveta. 

Jedini uslov za igranje protiv drugih korisnika je stabilna internet konekcija, a ukoliko nemate internet, možete igrati protiv računara.

Original: 25.6.2012.
Update: 12.12.2021.

Постави коментар

0 Коментари