Advertisement

Responsive Advertisement

TV program za danas

Autor: Milan Stanojević http://jakasifra.blogspot.com/

Sajtovi gde možete da proverite TV program, naći opise filmova i emisija, kao i preporuku programa:

- Krstarica - veoma jednostavno i pregledno. TV program možete pogledati po danima i po kanalima. Dosta je koristan i zanimljiv pregled TV programa po određenim kategorijama kao što su filmovi, serije, sport, dečji program, crtani filmovi, dokumentarni program, muzički program, kvizovi i vesti. Na sajtu izlazi i opis filmova koji će tog dana biti emitovani. Dostupni su kako domaći tako i inostrani kanali.


- Blic - osim u štampanom izdanju TV program "Blic-a" dostupan je i u online izdanju. Karakteriše ga jednostavnost i preglednost, što je po meni izuzetno bitno. Kanali su raspoređeni po određenim kategorijama, mada za razliku od "Krstarice" ne može se filtrirati samo npr. filmski program na svim kanalima.

- TV program - možda i najkvalitetniji sajt gde možete videti TV program. Na sajtu pored TV programa za svaki dan u nedelji dostupni su i opisi emisija i filmova kao i deo pod nazivom "preporuka za danas" gde oni preporučuju kvalitetan program koji možete pogledati tog dana.

- TV aladin - ovaj sajt karakteriše veoma bogat sadržaj. Postoji veliki broj programa kao i opis svih filmova koji će biti emitovani.

Znam da postoji još gomila sličnih sajtova, ali mislim da su ovim spiskom zadovoljeni svi kriterijumi.

Постави коментар

0 Коментари