TV program za danas

Autor: Milan Stanojević http://jakasifra.blogspot.com/

Sajtovi gde možete da proverite TV program, naći opise filmova i emisija, kao i preporuku programa:

- Krstarica - veoma jednostavno i pregledno. TV program možete pogledati po danima i po kanalima. Dosta je koristan i zanimljiv pregled TV programa po određenim kategorijama kao što su filmovi, serije, sport, dečji program, crtani filmovi, dokumentarni program, muzički program, kvizovi i vesti. Na sajtu izlazi i opis filmova koji će tog dana biti emitovani. Dostupni su kako domaći tako i inostrani kanali.


- Blic - osim u štampanom izdanju TV program "Blic-a" dostupan je i u online izdanju. Karakteriše ga jednostavnost i preglednost, što je po meni izuzetno bitno. Kanali su raspoređeni po određenim kategorijama, mada za razliku od "Krstarice" ne može se filtrirati samo npr. filmski program na svim kanalima.

- TV program - možda i najkvalitetniji sajt gde možete videti TV program. Na sajtu pored TV programa za svaki dan u nedelji dostupni su i opisi emisija i filmova kao i deo pod nazivom "preporuka za danas" gde oni preporučuju kvalitetan program koji možete pogledati tog dana.

- TV aladin - ovaj sajt karakteriše veoma bogat sadržaj. Postoji veliki broj programa kao i opis svih filmova koji će biti emitovani.

Znam da postoji još gomila sličnih sajtova, ali mislim da su ovim spiskom zadovoljeni svi kriterijumi.

Нема коментара

Komentari će biti pregledani pre objavljivanja.

MIlan Stanojevic. Copyright Blog Jaka Šifra 2010. - 2015. Омогућава Blogger.