Advertisement

Responsive Advertisement

Kako da se youtube klip automatski ponavlja?

Autor: Milan Stanojević http://jakasifra.blogspot.com/
youtube logo, logo youtube, youtube wallpaper, youtube image, youtube slika, jutub slika, youtube picture, you tube logo, youtube logo wallpaper, youtube logo picture, youtube logo image,


Auto Replay YouTube

Evo rešenja za sve one koje mrzi da sami klikću na replay kada se završi neki spot. Ovo je veoma praktično i korisno za mnoge od vas. Uživajte.....



Pre svega, možete da napravite plejlistu na youtube sa samo jednom pesmom i da uključite replay dugme, međutim za to je potrebno da imate profil na youtube (pogledaj: kako da se registrujem na youtube), a ovo je neko jednostavnije rešenje, bez potrebe prijavljivanja, pravljenja plejlisti i slično.

Radi se o sajtu www.tubereplay.com gde je samo potrebno da unesete URL adresu klipa i da kliknete na dugme replay. Ispod se nalazi "brojač" koji vam pokazuje koliko ste puta preslušali pesmu.

Postoji i sličan sajt www.youtubereplay.net koji ima istu funkciju, a pored brojača ispod klipa se nalaze linkovi za download klipa i to kao video ili kao mp3.

Još jedno zanimljivo rešenje jeste dodatak za vaš internet pregledač koji je potrebno da instalirate. Nakon toga kada pustite klip na youtube pojavljuje vam se dugme "auto replay" koje trebate da aktivirate, tako da nije potrebno da idete na neke druge sajtove. Pored toga postoji mogućnost da se ponvalja samo jedan deo klipa, tako što ćete definisati od koje do koje sekunde želite da se klip ponavlja.

Linkovi za download dodataka:
za google chrome - KLIKNI OVDE
za mozilla firefox  - KLIKNI OVDE


Pogledajte kako možete da pratite ovaj blog

Постави коментар

0 Коментари