Advertisement

Responsive Advertisement

Igra ASOCIJACIJE za android uređaje

Blog Jaka Šifra - Svi koji su igrali igru "Asocijacije" znaju da može biti dosadno svaki put smišljati i pisati nove asocijacije, tako da je ova android aplikacija spas za one koji to mrze. Asocijacije su društvena igra zabavnog i edukativnog karaktera koja zahteva dva ili više igrača.

Cilj igre je da igač uz pomoć prijatelja pogodi zadati pojam iz preko 40 kategorija
 
Pored brojnih kategorija koje se stalno dopunjuju novim pojmovima postoji i opcija "Vaše asocijacije" gde sami možete pisati asocijacije koje želite.

Pravila igre asocijacije

Pravila igre su jednostavna, igrač koji pogađa pojam treba da držiti telefon u nivou čela, tako da je ekran telefona okrenut ka njegovim prijateljima. Prijatelji pomažu igraču da pogodi zadati pojam tako što pokušavaju da mu ga objasne. Cilj igre je da igrač pogodi što više pojmova u roku od 60, 90 ili 120 sekundi.

Ukoliko igrač pogodi traženi pojam, prelazi na pogađanje sledećeg pojma tako što okreće ekran telefona ka dole i odmah zatim ga vraća u prvobitni položaj.

U slučaju da igrač ne može da se seti tražene reči, kako bi preskočio taj pojam i prešao na pogađanje sledećeg, okreće ekran telefona ka gore, pa ga odmah zatim vraća u prvobitni položaj.

Aplikaciju možete besplatno preuzeti na Google play-u: KLIKNI OVDE.

 

Постави коментар

0 Коментари