Advertisement

Responsive Advertisement

[HTML Tutorijali - Lekcija 1] Osnove HTML kodiranja

Blog Jaka Šifra - Ukoliko ste početnik i želite da naučite nešto više o HTML-u, pogledajte ovaj video tutorijal u kome su objašnjene osnove html kodiranja, a u narednom periodu slede nove lekcije koje će vam pomoći da savladate HTML.

Osnove HTML kodiranja
[HTML Tutorijali - Lekcija 1] Osnove HTML kodiranja

HTML Tutorijali na srpskom za početnike

HTML (HyperText Markup Language) je opisni jezik koji služi za definisanje web stranica i čine ga elementi koji se obeležavaju tagovima i sadržaj. Ovo je osnovni jezik koji jednostavno morate da znate.
Na blogu ću u narednom periodu objavljivati HTML tutorijale za početnike, koji se sastoje od 15 lekcija uz pomoć kojih možete savladati HTML. Tutorijale su pravili momci sa sajta - Srpska IT edukacija.

Lekcija 1 - Osnove HTML kodiranja

Ovo je lekcija kojom ćemo započeti seriju tutorijala o HTML-u. Ovde najpre možete saznati šta je HTML i čemu služi, nešto više o tagovima, kako se pišu, koje su osnove HTML-a itd.

Ovo je osnovna lekcija koja će vam pomoći da shvatite HTML, kako biste kasnije mogli da nastavite sa učenjem ostalih stvari iz HTML-a.

Pročitajte i priručnik: "Kompletan vodič kroz Blogger"http://bit.ly/JSgplushttp://twitter.com/jakasifrahttp://www.facebook.com/jakasifra

Постави коментар

0 Коментари