Advertisement

Responsive Advertisement

Najpopularnije android aplikacije u 2015. godini

5 najpopularnijih android aplikacija u 2015. godini

Kraj godine daje nam priliku da sumiramo učinjeno. Tako je i Nielsen agencija odlučila da nam predstavi listu najpopularnijih aplikacija za android telefone. Šta je to što smo najviše skidali ove godine? Verujemo da neće biti iznenađenja.

Lista najboljih android aplikacija u 2015. godini
Najpopularnije android aplikacije u 2015. godini


  1. Facebook - apsolutno očekivano na prvom mestu, sa rastom od osam odsto u ovoj godini, u odnosu na 2014. Ima blizu 127 miliona jedinstvenih korisnika.
  2. You Tube - muziku za dobro raspoloženje prvo ćemo potražiti ovde, a to pokazuje i rast od pet odsto. Gotovo 98 miliona korisnika ima instaliranu ovu aplikaciju.
  3. Facebook Messenger - neverovatan rast od 31 odsto govori da se rado kuckamo pomoću ove aplikacije. Koristi je blizu 70 miliona osoba.
  4. Google search – dobri, stari Google ovom aplikacijom pridobio je gotovo 96 miliona korisnika i zabeležio rast od tri odsto u odnosu na isti period u 2014. godini.
  5. Google play – aplikacija na kojoj tražimo druge aplikacije ubeležila je rast od sedam odsto. Ima gotovo 90 miliona korisnika. 

Kako na ovoj listi nije bilo mnogo iznenađenja, neće nas ni iznenaditi podatak da je telefon godine Samsung Galaxy S6, prema TechRadaru. 

Još da dodamo da su se među aplikacijama odlično kotirale i Google mape, Instagram i Gmail, ali i Apple mape i aplikacija za muziku. Google play je takođe predstavila svoju listu najboljih aplikacija u 2015. godini, a na njoj su se našli Skype, Word, Dubsmash, Retrica, Wikipedia i druge.

Partner ovog teksta je: Mobilnishop

 
Pratite nas: 
http://bit.ly/JSgplushttp://twitter.com/jakasifrahttp://www.facebook.com/jakasifra

Постави коментар

0 Коментари