Advertisement

Responsive Advertisement

Top 3 gedžeta do 20 dolara

Zanimljivi gedžeti do 20 dolara


Može se reći da živimo u budučnosti. Konstantno smo bombardovani različitom tehnologijom, nekad dobrom a nekad apsolutno redundantom. Gedžeti se nalaze u sivoj zoni, nekad mogu biti preko potrebni, a nekad čisto bacanje para. Gedžeti mogu biti sjajan poklon za dečka, devojku mada nekad nije na odmet častiti i sebe.

Jedan od najvećih problema kod nabavljanja kvalitetih i korisnih gedžeta je njihova visoka cena. Ipak s vremena na vreme mogu se pojaviti gedžeti koji zadovoljavaju cenovni a i kriterijum kvaliteta. Na sajtu GearBest (više o kupovini preko GearBesta pročitajte OVDE) može se pronaći dosta stvarčica koja kombinuju najbolje od oba sveta.

2 u 1 Selfi štap i tronožac (stalak)

Selfi štap i tronožac internet kupovina
2 u 1 Selfi štap i tronožac (stalak)


Šta reći o selfi štapovima, neki ih smatraju pošašću modernog doba. Ali se moramo složiti da su takođe postali neizbežan dodatak za bilo kakvu vrstu putovanja.
Ovaj model se od svojih konkurenara razlikuje po tome što može služiti i kao tronožac, što je idealno za grupne slike, kao i za snimanje videa.

Kompatibilan je sa većinom telefona na tržišku. Poseduje svoju bateriju kao i dugmad za okidanje i zumiranje. Može se izdužiti do 75cm, ne trebamo zanemariti i veoma pristučnu cenu.
Sve u svemu odličan aksesoar ali i odlična ideja za poklon.

 




Eksterna baterija (Power bank)

Eksterna baterija (Power bank) kupovina
Eksterna baterija (Power bank)

Ahilova peta pametnih telefona je svakako baterija, ovo i ne mora biti toliko loš scenario ako ste u blizini utičnice. Problem nastaje kada se nalazite van kuće (na izletu, putovanju itd.). Rešenje se javlja u vidu power bank-a.

Ovaj model ima kapacitet od 10000 miliampera, što je dovovljno za tri-četiri punjenja u zavisnosti od kapaciteta baterije na telefonu. Simplistički dizajn i dimenzije nešto veće od prosečnog smartfona čine ga idealnim za putovanja.


Bežični bluetooth džojstik za smartphone

Bežični bluetooth džojstik za smartphone kupovina
Bežični bluetooth džojstik za smartphone

Igranje igrica na telefonu omiljena je tehnika za ubijanje vremena mnogih. Telefoni su danas mnogo moćniji od nekada popularnih konzola poput SonyPlastation-a, Nitenda itd. što nam omogućava igranje igrica o kakvim smo tada mogli da sanjamo, ali u jednoj stvari če se većina složiti, a to je da je ponekad gejming na telefonu nezgodan, i da pored kvaliteta ne možete dobiti isti ugođaj kao kod konzole. Ovaj uređaj rešava taj problem. On spaja tehničke mogućnosti telefona i ergonomski dizajn džojstika, a sve to uz relativno nisku cenu.

Sjajna ideja za poklon, ako imate nekoga ko je zaluđen igricama.


Gost autor: Marko Živković

Постави коментар

0 Коментари