Advertisement

Responsive Advertisement

Zašto i kako pravilno koristiti PDF fajlove?


Svi smo čuli za izraz “Vreme je novac” ali šta to zapravo znači u svetu biznisa, u svetu bankartstva i investmenta? U oblastima u kojima se novac meri u stotinama miliona jedan pogrešan ugovor ili jedna pogrešna rečenica može vas skupo koštati.
Zašto i kako pravilno koristiti PDF fajlove?
Zašto i kako pravilno koristiti PDF fajlove?

PDF format kao takav je jedan od najsadržajnijih i najpotencijalnijih što se tiče količine podataka koje možete smestiti u jedan fajl. Stotine stranica punih teksta, slika, tabela i lista možete smestiti pod ključ u jednom fajlu. I to bukvalno. PDF fajlove možete zaključati i osigurati šifrom koju samo vi znate da bi zaštitili svoje interese i interese vaših klijenata. Baš iz tog razloga se veliki broj ugovora, ponuda, poslovnih ideja, itd. šalje emailom u PDF formatu. Ali, šta raditi ako ste na sastanku i morate da brzinski izmenite nešto u ugovoru pre nego što ga prosledite klijentu, a pri sebi jedino imate svoj mobilni telefon?

PDF to Word je jedna od aplikacija koja vam može pomoći u takvoj situaciji. Dostupna na Android i iOS platformama, veoma brza i pouzdana aplikacija koja pretvara vaše nezgrapne PDF fajlove u Word fajlove, i omogućava brze izmene u poslednjim trenucima.

PDF to Word je nedavno izbacio verziju 3.2 u kojoj nudi mnogobrojne usluge, a između ostalog većinu fajlova konvertuje za minut ili dva. Pored fantastičnog interfejsa nećete imati previše problema da se snađete kada otvorite aplikaciju. PDF koji želite da konvertujete možete pronaći u svojem hard disku, ili u nekom od ostalih pet integrisanih načina za importovanje fajlova.

Pored sjajnog interfejsa, evo još nekoliko sjajnih stvari koju PDF to Word nudi:
  • Neograničen broj konverzija PDF fajlova u Word
  • Ograničenje za veličinu PDF fajlova koje konvertujete takodje ne postoji
  • Neuporedivu OCR (Optical Character Recognition) tehnologiju
  • Importovanje PDF fajlova kroz Gmail, Google Drive, Dropbox, OneDrive i Box
  • Optimizovane fajlove u .docx formatu radi izmena u aplikaciji po vašem izboru
  • Format, layout, tabele, slike i tekstovi ostaju nepromenjeni nakon konverzije

Ako vam se svidela ova aplikacija posetite Cometdocs, sajt firme koja je proizvela ovu aplikaciju, možda vam se nešto svidi još više!

Gost autor: Aleksa Trpković

Постави коментар

0 Коментари