Advertisement

Responsive Advertisement

10 Najboljih torrent sajtova u 2023. godini

Pogledajte listu najboljih torrent sajtova u 2023. godini.
 
10 Najboljih torrent sajtova u 2017. godini
10 Najboljih torrent sajtova u 2017. godini

Kako funkcioniše torent?


Torenti funkcionišu na Peer to Peer tehnologiji, koja podrazumeva da korisnici razmenjuju fajlove međusobno, bez servera. Seeds su korisnici koji dele neki fajl sa svog računara, kako bi drugi korisnici (Peers) preuzeli taj fajl.

Kada preuzmete Torrent fajlove, sa nekog torent sajta koji ću spomenuti u nastavku, potrebno ih je ubaciti u neki Torrent klijent koji ste prethodno instalirali na vašem računaru.

Brzina preuzimanja torenta zavisi od broja korisnika koji šalju fajl (Seeds), što je veći broj ovakvih korisnika, download brzina će biti veća. Međutim, brzina zavisi i od broja korisnika koji preuzimaju fajl (peers), pa je poželjno da taj broj bude manji od broja seedera. Zbog toga je bitno, da nakon preuzimanja fajla, ne brišete torrent iz klijenta, nego da nastavite da šaljete fajl, bar još neko vreme.

10 najboljih torrent sajtova u 2023. godini

Nakon gašenja nekoliko velikih torrent sajtova u prošloj godini, ovo su neki od najpopularnijih torrent sajtova koji su preostali.

 1. 1337x.to
 2. rarbg.to 
 3. yts.mx 
 4. eztv.ag
 5. limetorrents.cc 
 6. idope.se 
 7. torrentz2eu.org
 8.  thepiratebay.org
 9.  www.torrentdownloads.pro
 10. yourbittorrent.com 


Originalni tekst: 08.01.2017. godine

Update: 20.01.2023. godine


  Ovo je lista najboljih torrent sajtova u 2023. godini, verujem da ste čuli za većinu. Koji je vaš omiljeni sajt sa liste?

  Постави коментар

  0 Коментари