Kako blokirati reklame na mobilnom telefonu?

Reklame na mobilnom telefonu znaju da budu mnogo dosadnije od onih na računaru, pa ćemo u ovom tekstu pokazati kako da smanjite prikazivanje reklama na telefonu.

Na blogu smo već pisali uputstvo o blokiranju reklama na internetu, koje će sprečiti pojavljivanje dosadnih reklama dok surfujete, gledate YouTube video ili listate Facebook. Takođe smo pisali o tome kako da anonimno surfujete internetom, bez čuvanja istorije, a sada preporučujemo jednu android aplikaciju za anonimno surfovanje bez reklama.

Ukoliko imate rutovan telefon možete instalirati AdAway aplikaciju koja će blokirati sve reklame, ukoliko ne želite da rutujete telefon, za surfovanje možete iskoristiti neki od pregledača koji blokira reklame, dok za igranje igrica bez reklama na telefonu jedino ostaje da isključite internet, tako možete igrati samo igrice koje ne zahtevaju internet bez reklama.
Kako blokirati reklame na mobilnom telefonu?
Kako blokirati reklame na mobilnom telefonu?

Brže surfovanje, bez čuvanja istorije i bez reklama na mobilnom telefonu. Kako?

Ukoliko ne želite da se pojavljuju reklama tokom surfovanja na vašem telefonu, kao i da se vaša istorija, lozinke i kolačići automatski brišu, preporučujemo da instalirate aplikaciju Firefox Focus internet pregledač.


Pored toga što ćete surfovati bez reklama i bez čuvanja istorije i kolačića, ova aplikacija ne zauzima mnogo prostora, pa je poželjno instalirati je ukoliko vam je surfovanje bez reklama bitno.

Preko ovog internet pregledača možete gledati i youtube klipove bez reklama, tako što ćete jednostavno ući na youtube sajt preko ovog pregledača, umesto da koristite youtube aplikaciju. 

Kako se reklame ne pojavljuju kada koristite ovaj pregledač, to znači da će mnoge stranice brže biti učitane jer će zahtevati manje podataka.

Нема коментара

Komentari će biti pregledani pre objavljivanja.

MIlan Stanojevic. Copyright Blog Jaka Šifra 2010. - 2015. Омогућава Blogger.