Advertisement

Responsive Advertisement

Rešite zadatak da biste isključili alarm!

Danas vam predstavljam jednu veoma zanimljivu i korisnu aplikaciju, pre svega namenjenu onima koji imaju problema sa alarmom jer ga isključe dok spavaju ili ga često odlažu pa se desi da se uspavaju i da ih alarm ne probudi. Radi se o aplikaciji Puzzle Alarm Clock koja vas primorava da rešite zadatak da biste prekinuli alarm.

Rešite zadatak da biste isključili alarm!
Rešite zadatak da biste isključili alarm!

Ukoliko imate problema sa alarmom, možda vam ova aplikacija može pomoći. Naime, ovo nije još jedan običan alarm za android telefone koga možete isključiti dok spavate, a da se toga ne sećate. Prilikom podešavanja ovog alarma možete namestiti da morate rešiti neke zadatke kao što su igra memorije, lavirint, matematički zadatak, unos pasvorda i sl. sa različitim nivoima složenosti, kako biste isključili alarm.


Možete podesiti, jedan ili više zadataka koje je potrebno ispravno rešiti kako bi se alarm isključio.

Osim toga, postoji još opcija u ovoj aplikaciji koje vam mogu pomoći da se ne uspavate. Naime, moguće je podesiti obaveštenje koje se javlja 5 minuta nakon uspešno ugašenog alarma, gde trebate potvrditi da ste budni kako se alarm ne bi ponovo aktivirao, možete uključiti da se osim alarma uključi i lampa na vašem telefonu. a možete ograničiti broj odlaganja alarma ili ga potpuno onemogućiti. Ova opcija može biti zanimljiva za one koji su navikli da odlažu alarm više puta, bez namere da se probude.


Ukoliko želite da vaš telefon zahteva rešavanje određenih zadataka pre nego što ga ugasite ispobaje ovu aplikaciju na vašem telefonu.

Постави коментар

0 Коментари