Kako otvoriti nedavno zatvorene kartice u Chrome i Mozilla web pregledačima?

Znate kako je iritantno kada slučajno zatvorite karticu u web pregledaču koju niste želeli da zatvorite, srećom postoji opcija da ponovo otvorite nedavno zatvorene kartice, a u ovom tekstu ćemo objasniti kako da pronađete tu opciju u najpopularnijim pregledačima Chrome i Mozilla Firefox.

Nedavno zatvorene kartice

 

Kako ponovo otvoriti nedavno zatvorene kartice u Hromu (Chrome)?

Postoji više načina kako da ponovo otvorite nedavno zatvorene kartice u Hromu, jedan od njih je da koristite prečicu na tastaturi Ctrl + Shift + T. Pritiskom ove kombinacije tastera, ponovo će se otvoriti kartica koja je poslednje zatvorena.

Desnim klikom na tab traku, pa izaberite opciju "Reopen closed tab"


Treća opcija je da kliknete na tri tačke u gornjem desnom uglu - Histori - gde će se prikazati lista poslednje zatvorenih kartica. Tu samo izaberite karticu koju želite ponovo da otvorite.

Kako ponovo otvoriti nedavno zatvorene kartice u Mozilla Firefox?

Ako ste korisnik Mozilla Firefox web pregledača, takođe možete koristiti prečicu na tastaturi Ctrl + Shift + T (za windows korisnike).


Drugi način je da desnim klikom na neku od otvorenih kartica izaberete opciju "Vrati zatvorenu karticu".Treći način jeste da iz menija "Istorija" izaberete opciju "Nedavno zatvorene kartice".

Нема коментара

Komentari će biti pregledani pre objavljivanja.

MIlan Stanojevic. Copyright Blog Jaka Šifra 2010. - 2015. Омогућава Blogger.