Advertisement

Responsive Advertisement

12 najboljih online alata za uređivanje slika

Najbolji online alati za uređivanje vaših fotografija. Nije potrebno da skidate programe, niti da znate da radite u Photoshop-u da biste napravili dobru fotografiju. Uz pomoć ovih alata za obradu slika je potrebno samo da budete kreativni i možete napraviti prelepe fotografije. Onda možete pogledati i OVAJ tekst, pa možda nešto i zaradite od tih fotografija :)
Najbolji online alati za obradu fotografija


Na blogu ste mogli da nađete listu besplatnih programa za obradu fotografija, a bili su predstavljeni i neki sajtovi za online obradu fotografija  kao i android aplikacje za obradu fotografija. Sada je vreme za jednu listu alata za online obradu fotografija:


12 najboljih online alata za obradu fotografija


PIXLR - Sajt o kome smo već govorili "[PIXLR] Online obrada fotografija", a postoji i android aplikacija Pixler Express.

PicMonkey  - je jedan od boljih sajtova za obradu fotografija. Postoji i kao aplikacija u okviru Facebook-a, ima dosta mogućnosti i opcija tako da veoma jednostavno možete editovati vašu fotografiju.

Canva - je po meni najbolji alat za pravljenje kreativnih fotografija za blogove. Najveća prednost ovog alata jesu mnogobrojni kreativni šabloni koji vam mogu pomoći da napravite dobre fotografije. Osim toga, u zavisnosti od potreba možete praviti fotografije sa preciznim dimenzijama za Instagram, Facebook cover, Youtube Thumbnail itd. U suštini sve je besplatno, samo se plaća korišćenje nekih fotografije ($1), međutim to možete da izbegnete ako dodate vašu fotografiju sa računara.

PICFUL - Odličan online alat za obradu fotografija, više o njemu je pisala +snelle snelle u tekstu "uređivanje fotografija online".

BeFunky.com - Uz pomoć ovog alata možete vršiti editovanje slika online, možete praviti kolaže od slika ili možete dizajnirati slike za blog, Facebook, YouTube itd.



PIZAP - Pored uređivanja fotografija i pravljenje kolaža od slika, uz pomoć ovog alata možete jednostavno dodavati tekst fotografiji, možete praviti facebook cover fotografije itd.

PIXENATE- Prilično jednostavan alat, sa skromnim opcijama za obradu fotografija. Među dostupnim alatima za obradu nalazi se alat za brisanje crvenih očiju, alat za izbeljivanje zuba (na slikama) itd.

iPiccy - je zanimljiv alat za obradu fotografija, ima solidan broj dodataka koji vam mogu pomoći da napravite odlične fotografije.

FOTOFLEXER - Alat za obradu fotografija koji ima dosta dodataka, alate za jednostavno uklanjanje crvenih učiju itd. ali radi malo sporije i nema neki dizajn, što i nije neka preporuka za alate ove vrste.

ONLINE IMAGE EDITOR - Jednostavan alat za obradu slika, zanimljiva opcija je pravljenje GIF animacija. Pogledajte i tekst o pravljenju GIF animacija od YouTube videa. 

PHIXR - Ima sličan naziv kao jedan drugi alat za obradu slika, ali izgleda da je to jedina sličnost. Možete dodati fotografiju sa računara ili URL adresu fotografije koju želite da editujete, a dostupni su neki osnovni alati slično kao kod alata - "Pixenate".

RIBBET - Zanimljiv alat za obradu slika i pravljenje kolaža, ima zanimljive opcije, ali je previše spor da bi zauzeo neku bolju poziciju na ovoj listi.

Постави коментар

1 Коментари

Unknown каже…
ovaj je dobar isto http://pixlr.com/express/