Advertisement

Responsive Advertisement

7 najboljih programa za gledanje filmova

Blog Jaka Šifra - Već sam pisao o najboljim android aplikacija za gledanje filmova, tj. o najboljem video plejeru za android, a sada i lista najboljih video plejera za windows.

7 najboljih video plejera

Sledi lista najboljih besplatnih video plejera, svi plejeri sa liste su dobri tako da na vama ostaje da odlučite koji ćete koristiti.


7. DAPlayer 


Jedan fantastičan video plejer koji podržava veliki broj audio i video formata uključujući i HD video, DVD, Blu-ray itd.

Download: http://daplayer.en.softonic.com/




6.  Zoom Player

Prema ocenama mnogih korisnika jedan od najkompleksnijih i najraznovrsnijih audio i video plejera koji je ikada ugledao svetlost dana. Kod reprodukcije DVD formata, Zoom Player za svaki DVD disk pamti poziciju dokle se stiglo sa reprodukcijom. Informacije o diskovima upisuju se na odvojena mesta, tako da bukvalno svaki DVD uvek možete pokrenuti od mesta gde je prethodni put prekinuta reprodukcija.

Download: http://zoom-player-home-max.en.softonic.com

5. Real Player

Odličan video plejer, podržava brojne formate i nije potrebna instalacija dodatnih kodeka. Ono što je zanimljivo (i novo) u vezi sa ovim plejerom je kartica "web videos" koji vam ovomugćava da pretražujete i gledate video klipove sa interneta preko samog programa.

Download: http://download.cnet.com/RealPlayer/3000-13632_4-10073040.html

 

4. GOM Player


Neko vreme bio je moj omiljeni video plejer, o kome sam pisao u tekstu "jedan od najboljih video plejera".

Download: http://gom-player.en.softonic.com/




3. KM Player

KMPlayer dolazi sa svojim kodecima, a zna da iskoristi i one koji su ranije instalirani na sistemu. Otvara sve što vam padne na pamet, čak i gomilu audio zapisa (između ostalog, podržava i Winamp plug-inove). Iako i sa default podešavanjima nudi glatku i kvalitetno beskompromisnu reprodukciju, setovanje opcija ide do najsitnijih detalja. Tako, nudi igranje sa titlovima, rad sa TV karticama, mogućnost postprocesinga, implementiranje audio filtera, podešavanje geometrije slike...Puštanje HD sadržaja je besprekorno, baš kao i „njegovo premotavanje”. U isto vreme, KMPlayer uopšte ne troši mnogo sistemskih resursa.


 2. VLC Player

VLC radi na gotovo svim danas korišćenim operativnim sistemima – Windows, Mac OS X, Linux, PlayStation 3... Ipak, ono što je najznačajnije jeste to da se iza neugledne spoljašnjosti (koja se, uzgred, može menjati putem brojnih skinova) krije neverovatno veliki broj opcija i mogućnosti. VLC media player ne samo da je audio/video plejer, već može da strimuje materijal, pristupa TV i satelitskim karticama, pa čak i da konvertuje datoteke iz jednog oblika u drugi. Sve ovo daje mu neverovatnu upotrebnu vrednost, koja u kombinaciji sa poslovičnom stabilnošću i jednostavnošću korišćenja predstavlja pobednički recept.

Download: http://vlc-media-player.en.softonic.com/

1. BS Player

Plejer koji trenutno najčešće koristim i veoma sam zadovoljan, kao i ostali plejeri sa ove liste podržava gotovo sve formate, a najkorisnija funkcija je što program sam pretražuje prevode na internetu, pa nije potrebno da ih ručno tražite na sajtovima. (Pogledajte spisak sajtova gde možete naći prevod za film).

Download: http://download.cnet.com/BSPlayer/3000-13632_4-10722361.html






Koji video plejer koristite?
 

Постави коментар

4 Коментари

Željko Popivoda каже…
Nekada, na Windows-u, favoriti su bili KMPlayer i PotPlayer.
Danas, na GNU/Linux-u, VLC media player i GNOME Mplayer.
Filmovi Online каже…
Bs plejer, najvise zbog automatskog skidanja prevoda. Istina potrebno je malo ispodesavati, da bi sve bilo brzo i jednostavno
Анониман каже…
Treba mi pomoć. Prilikom instalacije BS Player-a antivirus ga blokira kao potencijalno opasnog. Pokušala sam sa više sajtova ali uzalud. Dečko koji mi je radio popravku računara nije mi htio instalirati ovaj plejer baš zbog toga. Da li znete vi u čemu je problem? Inače, riječ je o ESET Smart Security antivirusu. Hvala unaprijed na odgovoru
Milan Stanojevic каже…
Primetio sam i ja...ali sam ignorisao to upozorenje...tj. isključio antivirus dok nisam instalirao BS...i nisam imao nikakvih problema.

Čitao sam neka objašnjenja, ne mogu sada da se setim...neki AV detektuju virus prilikom instalacije te besplatne verzije...nisam siguran zašto