Advertisement

Responsive Advertisement

Kako da saznate ko vas je otpratio na tviteru?

Blog Jaka Šifra - Uputstvo kako da napravite tviter nalog je veoma popularan tekst na ovom blogu, verovatno su i mnogi napravili nalog zahvaljujući tom tekstu, za nove tviteraše pored saveta kako da koriste tviter, dobro je da znaju i kada ih je neko otpratio (ako ih zanima).

O razlozima zašto vas neko neće pratiti na tviteru ili zašto će vas otpratiti sam pisao u tekstu "10 razloga zašto vas neko neće pratiti na tviteru". Međutim, postoje i oni koji tripuju "uticajnost" tako što vas prvi zaprate, pa kada sakupe par hiljada followersa otprate većinu i postanu "uticajni" (jer većina tih pratilaca i ne zna da su ih otpratili). Zato vam ovde predstavljam neke alate koji će vam pomoći da pronađete te tviteraše i otpratite ih.


6 alata uz pomoć kojih možete saznati ko vas je otpratio


1. Twitter Karma -  Potpuno besplatan alat koji će vam pomoći da pronađete one koji vam nisu uzvratili praćenje. Veoma je jednostavan, dovoljno je samo da se prijavite uz pomoć vašeg tviter naloga i da kliknete na dugme "Whack". Ovaj alat ne zahteva vašu mejl adresu.
Ko vas je otpratio na twitteru
Twitter Karma


[LINK]




2. Social Bro - Ovaj fantastičan alat koji ima veliki broj opcija nije besplatan, mada i njegova besplatna verzija, ali samo kao dodatak za Chrome koji trebate da instalirate, ima veliki broj opcija među kojima i mogućnost da otpratite one koji vas ne prate.
ko vas je otpratio na tviteru
Social Bro
 [LINK]



3. Manage flitter - Odličan alat koji pored liste onih koji vas ne prate i mogućnosti da ih otpratite ima još neke zanimljive funkcije u besplatnoj verziji, a postoji i plaćena verzija sa kojom dolaze neke naprednije opcije.
 [LINK]


4. Just Unfollow - uz pomoć ovog alata možete saznati i ko vas ne prati na Instagramu. Što se tiče samog alata pored prijavljivanja uz pomoć tviter naloga, tražiće od vas da ostavite mejl adresu (ali ne trebate da je verifikujete, tako da možete da ostavite i neku lažnu tipa asdfjasasdf@gmail.com).
 [LINK]


5. Unfollowers - i ovaj alat vam može otkriti ko vas ne prati na tviteru ili instagramu. Isto kao i Just Unfollow i ovaj alat će od vas tražiti mejl adresu, a i ovde nema verifikacije.
 [LINK]


6. Who Unfollowed Me - Ovaj alat postoji u besplatnoj i plaćenoj verziji. Besplatna verzija ima neka ograničenja kao što su prikazivanje samo do 100 osoba koje su vas otpratile, prikazivanje do 100 osoba koje vas nisu zapratile nazad ali njih ne možete otpratiti preko ovog alata, već morate da posetite njihov tviter nalog.
[LINK]
 
 

Постави коментар

0 Коментари