Advertisement

Responsive Advertisement

Zarada preko društvnih mreža: BeeShaper

BeeShaper je novi servis koji vam omogućuje da unovčite objavljivanje informacija o vašem omiljenom brendu na društvenim mrežama, koje inače objavljujete besplatno.


Zarada preko društvnih mreža: BeeShaper
Zarada preko društvnih mreža: BeeShaper

Kako da zarađujete od Facebooka, Twittera itd.?

 - Prvo je potrebno da se registrujete na ovaj servis - KLIK OVDE i potvrdite mejl adresu. (za registraciju je potrebno da prvo povežete nalog na društvenim mrežama - potpuno je bezbedno)
- Iskreno popunite anketu koja će vam se prikazati kako biste dobili prave kampanje.  
- Povežite naloge sa ostalih društvenih mreža i blog.
- Sačekajte da vam se pojavi kampanja, pristupite joj i podelite link koji ste dobili sa svojim prijateljima na Facebook-u, Twitter-u itd. i zaradite

Zarađen novac preko BeeShaper-a se isplaćuje preko Payoneer kartice, pogledajte kako da naručite Payoneer karticu i zaradite $25.  Proces izdavanja kartice može da potraje i više od mesec dana, zato je najbolje da odmah pošaljete zahtev za vašu Payoneer karticu.

Kako da napravite nalog na BeeShaper-u?

 




Zbog čega bih povezao baš sve svoje naloge na društvenim mrežama?

Više povezanih naloga znači potencijalnu bolju vidljivost tvog jedinstvenog BeeLinka, a bolja vidljivost BeeLinka znači i veću zaradu za tebe. Tako znamo koliko daleko možeš da pošalješ poruku iz kampanje.

Ko plaća moj angažman i ko me nagrađuje?

Pčelica omogućava savršen spoj, a od kompanija naplaćuje za rezultate koje ste napravili. Od ukupne sume, a na osnovu tvog učinka, Pčelica izdvaja fer deo kolača za tebe.

Za ostala pitanja i odgovore posetite OVU STRANICU.

Постави коментар

0 Коментари