Advertisement

Responsive Advertisement

Kako naručiti Payoneer MasterCard debitnu karticu?

Blog Jaka Šifra - Payoneer MasterCard je debitna kartica koju možete koristiti za plaćanja na internetu, podizanje novca na bankomatima, ali i za plaćanja na svim mestima gde primaju MasterCard, a to znači skoro svuda. Pošto se radi o debitnoj kartici, znači da raspolažete samo novcem koji se nalazi na vašem Payoneer računu bez mogućnosti dobijanja kreditne linije ili dozvoljenog minusa.


Kako da aktivirate Payoneer karticu?
Payoneer kartica - Troškovi i provizije
Korišćenje Payoneer kartice u Srbiji

Payoneer MasterCard kartica je debitna kartica, koju korisnik može koristiti za plaćanje preko interneta, za plaćanje na svim mestima koja primaju MasterCard, a možete je koristiti i za podizanje novca na bankomatu.
Kako naručiti Payoneer MasterCard debitnu karticu?



Kako dobiti Payoneer karticu u Srbiji?



Korišćenjem OVOG linka za registraciju dobijate $25, kada vaše ukupne uplate dostignu iznos od $100.
  • Posetite OVU STRANICU i kliknite na "Sing Up!" (ako se registrujete preko ovog linka, kada vam ukupne uplate na kartici dostignu cifru od 100$, Payoneer će nas, u roku od mesec dana, nagraditi sa po 25$)
  • Na stranici koja se sada otvara potrebno je da unesete lične informacije (ime, prezime, mail adresa i datum rođenja) - morate uneti ispravne podatke.
  • Klikom na dugme Next otvara se nova stranice gde trebate uneti kontakt podatke - Država, grad i poštanski broj, ulica i broj, broj mobilnog telefona. Kada ste uneli te podatke kliknite na Next.
  • Sada trebate da izaberete šifru koja mora imati minimalno 7 karaktera od kojih je 1 broj - možete pogledati tekst "kako napraviti sigurnu lozinku", izaberite i sigurnosno pitanje i dajte odgovor, kao username automatski se bira mejl adresa koju ste uneli prilikom registracije.
  • Sada trebate da izaberete dokument preko koga ćete završiti registraciju - vozačka dozvola, pasoš ili lična karta. Kada izaberete registraciju preko npr. lične karte trebate da unesete broj lične karte i državu gde je izdata. Radi se o izdavanju debitne kartice koja je ista kao i kod domaćih banaka, a one će vam isto tražiti ličnu kartu, samo što sve ovo radite preko interneta.
  • Na kraju trebate da štiklirate ova tri polja na kraju čime potvrđujete da se slažete sa njihovim pravilima, cenovnikom itd.
  • Kliknite FINISH
Ovaj deo ste završili. Sada proverite vaš mejl, primili ste poruku od Payoneer-a u kojoj od vas traže da skenirate ili slikate vašu ličnu kartu tj. dokument koji ste izabrali za registraciju i da im to pošaljete kako bi mogli da provere da li ste uneli ispravne podatke.

Napomena: U poslednje vreme Payoneer ne zahteva da šaljete dokumenta

U tom mejlu se nalazi link "upload link" koji vas vodi na stranicu gde trebate da pošaljete sliku vašeg dokumenta. Vodite računa da slika bude jasna, bez odsjaja, preporučujem da slikate na prirodnom svetlu.

Sada sledi period u kome čekate da provere vaše podatke. To može potrajati do 8-9 dana. Nakon provere, šalju vam poštom vašu Payoneer MasterCard debitnu karticu. Nakon čega samo trebate da aktivirate vašu Payoneer karticu. Pogledajte koliko iznose troškovi i provizije za korišćenje Payoneer kartice u Srbiji.





Постави коментар

13 Коментари

Unknown каже…
Da li je besplatna izrada kartice?
Анониман каже…
Може ли мало једноставније да буде објашњено? Предлажем корак по корак обележено бројевима.На пример.. Прво се мора урадити следеће 1, опис шта и како и зашто , па се после тога мора урадити следеће 2, опис шта како и зашто...и тако редом до саме активације картице и шта онда са њом када је активирана ? Потпуно ми је остала тајна како и зашто " добијамо" и Ви и МИ по 25 долара на сваку уплату од 100 долара на картицу. Ко то уплаћеује тих 100 долара а ко уплаћеује по 25 ??
Milan Stanojevic каже…
U video klipu koji je na kraju prikazano je detaljno uputstvo...samo detaljno pratite video i sve će biti OK.

"Šta sa karticom kada je aktivirana?" o iskustvima sa ovom karticom će biti reči u nekom narednom blog postu. Ali u suštini isto što i sa bilo kojom drugom karticom.

U tekstu sam napisao "registracijom preko ovog linka i vi i ja dobijamo po 25$ kada na vaš račun "legne" uplata od 100$" što znači da samo jednom (ne svaki put) dobijamo po 25$ od payoneer-a. Misli se kumulativno 100 dolara, ne mora da bude uplaćeno odmah 100...može npr. 20+50+30
Gale каже…
Dali isto funkcionise i u Nemackoj ?
Gale каже…
preko tvog linka se znaci ulogujem i sve napisem kako je ... da imam srpski pasos ali zivim u nemackoj ?
Unknown каже…
Da li se Payoneer kartica moze na neki nacin dopuniti? Osim isplata od zarade na netu.. Hvala!
Анониман каже…
Nataša, moguće je dopuniti karticu...evo linka:
https://load.payoneer.com/
Unknown каже…
Cao druze,super blog.Mozes li mi reci samo kada ti neko uplati novac na payoneer da li je on dostupan za povlacenje na bankomatu ili placanje odmah ili se ceka neki period?
Milan Stanojevic каже…
Kada novac "legne" na račun odmah je dostupan za plćanje ili povlačenje na bankomatu. Ovde možeš videti troškove i provizije za korišćenje payoneer kartice - http://jakasifra.blogspot.com/2015/04/payoneer-kartica-troskovi-i-provizije.html
Unknown каже…
Postovanje, da li sa payoneer kartice moze da se salje novac na npr rajfajzen banku,gde treba iban , swift, ili se moze slati i na Telenor banku, gde je moguce primati eur. Hvala
Unknown каже…
Sta ako kartica nikako ne stize a nalog otvorila jos pocetkom aprila, vec i primila prva sredstva na payoneer u