Advertisement

Responsive Advertisement

Kako napraviti crno belu fotografiju online?

Blog Jaka Šifra - Jedan od popularnih filtera za fotografije je crno beli filter, pa ću vam u ovom uputstvu pokazati kako da napravite crno belu fotografiju uz pomoć online alata za obradu fotografija.
Jedan od popularnih filtera za fotografije je crno beli filter, pa ću vam u ovom uputstvu pokazati kako da napravite crno belu fotografiju
Napravite crno belu fotografiju preko interneta



Pogledajte video uputstvo, a linkove i detaljno objašnjenje možete pronaći u nastavku teksta:



Napravite crno belu fotografiju na sajtu BeFunky


Sajt BeFunky.com je jedan od sajtova sa liste najboljih sajtova za online obradu fotografija, i ovde se pored mnogih filtera i efekata nalazi i mogućnost da napravite crno belu fotografiju u samo nekoliko koraka.

Kada posetite sajt, najpre kliknite na dugme "get started", a onda izaberite fotografiju odabirom opcije UPLOAD - COMPUTER.

Kada ste izabrali fotografiju kliknite na dugme Effect koje se nalazi na levoj strani, a onda izaberite Black and white efekat u okviru koga možete vršiti sitna podešavanja dok ne dobijete savršenu fotografiju.

Ovo nisu sve mogućnosti ovog online alata za obradu fotografija, tu se nalaze i mnogi drugi efekti kao i ostale mogućnosti, pa ako ste dovoljno kreativni možete napraviti savršenu fotografiju bez poznavanja nekih naprednih programa.



Kada ste napravili crno belu fotografiju kliknite na dugme Save kako biste je sačuvali.



Napravite crno belu fotografiju na sajtu Pizap


Još jedan online alat koji se nalazi na našoj listi najboljih sajtova za online obradu fotografija je i pizap.com. Ovde je procedura gotovo identična, kliknite na Start, pa Edit, a onda na Computer kako biste izabrali fotografiju kojoj želite dodati crno beli efekat.

Kada ste izabrali fotografiju kliknite na dugme Filters (koje je označeno da slici ispod), onda izaberite Classic i tu pronađite Black and white efekat.


Kada ste napravili crno belu fotografiju kliknite na dugme Save kako biste je sačuvali.

Ukoliko imate android telefon pogledajte koje aplikacije preporučujemo za obradu fotografija.  Uz pomoć ovih aplikacija isto tako možete praviti crno bele fotografije. Za one koji žele da instaliraju neki program pogledajte neke besplatne programe za obradu fotografija, kao zamena za Photoshop.

Za one koji se malo ozbiljnije bave fotografijom, mogu pročitati i savete za bolje crno-bele fotografije.
Pratite nas: 
http://bit.ly/JSgplushttp://twitter.com/jakasifrahttp://www.facebook.com/jakasifra

Постави коментар

0 Коментари