Advertisement

Responsive Advertisement

Besplatni antivirus - AVG AntiVirus Free


AVG je antivirus and antispyware alat, on skenira vaše emailove od virusa, a postoji i mogućnost automatske nadogradnje (update).
Kako je ovaj antivirus program odličan za kućne korisnike nemate potrebe da plaćate neke druge antivirus programe koji nisu mnogo bolji već možete da potpuno besplatno skinete ovaj program.

Ovaj program radi na Windows 7, Windows Vista, Windows XP i Windows 2000 operativnim sistemima. 
Ove besplatne verzije antivirus programa rade dosta slično kao i skupi programi poznatih antivirus kompanija kao što je npr. Norton. Tako da ovi programi mogu da budu vaš izbor ukoliko ne želite da plaćate skupe programe. 
Pitate se kako to da su neki besplatni, da li su oni dovoljno dobri kao i to zašto su oni besplatni a neki se plaćaju? 
Evo ovako, mnoge popularne antivirus kompanije nude besplatne verzije svojih programa za kućne korisnike, ali nude i svoje verzije sa nekim naprednim funkcijama kao mogućnost nadogradnje pre svega za profesionalne i poslovne korisnike. Pa ukoliko ne spadate u ove kategorije za vas je i ova besplatna verzija sasvim dobra i može dobro da štiti vaš računar.

Постави коментар

1 Коментари

Unknown каже…
koristio sam avast free i avg internet security.uradio sam full sken sa oba antivirusa.I avast se pokazao kao bolji antivirus.a avg sam obrisao.Uz avast koristim MBAM,i jos jedna stvar kod avasta koja mi se svidja jeste da mozete da se registrujete na njihov sajt i dobijate jedno-godisnju free licensu tako da ne mora da placate