Advertisement

Responsive Advertisement

KAKO DA uđete na Skype ako ste zaboravili šifru

Napravili ste skype nalog, međutim, zaboravili ste šifru. U ovom tekstu ću vam opisati kako da povratite Skype nalog ako ste zaboravili šifru.

Šta ako zaboravim šifru za Skype?


Ukoliko ste zaboravili šifru za Skajp, najpre je potrebno da nakon pokretanja programa kliknete na vezu "forgot your password?" - prikazano na slici ispod.

Nakon što ste kliknuli na ovu vezu, u vašem pregledaču će se otvoriti sledeća koja izgleda ovako:
kliknite na sliku da bi je videli u punoj veličini
Stranica se nalazi na OVOJ adresi. Proces dobijanja nove šifre možete započeti i direktnim dolaskom na tu stranicu.

Na ovoj stranici se nalazi prazno polje, koje je označeno na slici iznad. U tom polju trebate uneti mejl adresu sa kojom ste se registrovali na skype.

Kada ste uneli mejl adresu kliknite na "submit" - dugme označeno na slici iznad. 

Proverite vašu poštu, poslat vam je mejl za promenu šifre na skype-u (mejl nekad ne stiže odmah). U mejlu koji vam je poslat trebate da kliknete na link "temporary code" - vidi sliku ispod.

kliknite na sliku da bi je videli u punoj veličini

**Napomena, na ovaj link morate kliknuti u roku od 6 sati nakon što ste primili mejl, ukoliko u tom vemenskom periodu ne izvršite promenu šifre. Moraćete da ponovite postupak.

Klikom na link iz mejla, otvara se nova stranica gde trebate uneti novu šifru i da je potvrdite tako što ćete je ponovo napisati. Kada ste uneli novu šifru, kliknite na dugme "change password and sing me in" koje se nalazi na dnu stranice - vidi sliku ispod.
**Napomena, šifra mora imati između 6 i 20 znakova i mora sadržati bar jedan broj i jedno slovo.

kliknite na sliku da bi je videli u punoj veličini


Постави коментар

1 Коментари

Анониман каже…
Izgubio sam "Passsword-sifru na Skypu" nazalost sa ovim uputstvom za obnovu sifre nemogu se pomoci. Pokusavam sve ali me onda "OTKACI", i kaze: Probaje ponovo nakon 24 sata.