Advertisement

Responsive Advertisement

Koje su najbolje marke laptopova?

TOP 5 Marki laptopova


5. Asus - Ova kompanija, sa bazom na Tajvanu, nudi kvalitetne i pouzdane laptop računare. Njihovi proizvodi su pristupačni prosečnim korisnicima, pa se zato i dosta prodaju. Modeli Eee serije (1018P), sa Intelovim procesorom, baterijom koja traje relativno dugo i monitorom koji daje jasnu i oštru sliku, beleži dobru prodaju.


Vlasnici laptopova primećuju da se laptop previše greje, ali obično ne reaguju dokle god može da se upali, što je pogrešno jer se najveći broj kvarova dešava upravo zbog pregrejavanja. Zato pogledajte kako da očistite laptop od prašine.

Dell Studio
4. Dell - Oni koji žele kvalitetan, ali i ne previše skup proivod tu je Dell. Dell proizvodi laptopove koji su pogodni kako za kućne potrebe tako i za poslovne svrhe. Jedna od mogućnosti koju Dell pruža je da sami izaberete procesor i operativni sistem po svojoj želji. Dell studio serija se veoma dobro prodaje na tržištu, a neki od najtraženijih modela su upravo Dell studio i Studio XPS.

HP Pavilion
3. HP - Ova kompanija je tokom 2010 godine najozbiljnije pristupila promeni dizajna svojih laptopova, tako da su sada jedni od najlepših. HP proizvodi modele za svakoga. Ova kompanija se dokazala na tržištu kvalitetnim proizvodima, pre svega.  Proizvode njihove serije HP Pavilion ima veliki broj korisnika. Ukoliko se odlučite za ovu marku laptopa siguran sam da se nećete pokajati jer svakako spadaju u grupu najkvalitetnijih. Envy serija njihovih laptop računara sadrži mnoge inovacije i svakako je jedna od boljih.


LENOVO - ThinkPad
2.  Lenovo - Lenovo je kineska kompanija koja je preuzela deo tržišta zahvaljujući svojim novim proizvodima. Njihov serija laptopova pod nazivom "ThinkPad" je osvojila i nekoliko nagrada. Ova kompanija beleži ogroman uspeh zato što njihovi proizvodi odgovaraju potrebama potrošača. Ukoliko ste u potrazi za kvalitetne, pouzdane, efikasne i bezbedne proizvode Lenovo je pravi izbor za vas.APPLE - MAC BOOK
1. Apple - Možda, najbolje laptopove proizvodi kompanija Apple, čiji se laptop - Mac Book - dobro prodaje kako u svetu tako i kod nas. Njihovi proizvodi se razlikuju od konkurencije, oni su inovativni i služe drugima kao primer. Apple nudi tanke, elegantne laptopove, solidnih hardverskih mogućnosti. Koriste kvalitetne materijale i imaju odličan dizajn. Modeli ove kompanije su možda malo skuplji, ali svakako da vrede svaki dinar - ovde važi ono "ako ne znaš šta je bolje pitaj šta je skuplje".

Постави коментар

0 Коментари