Advertisement

Responsive Advertisement

Besplatno gledanje sinhronizovanih crtanih filmova ONLINE

Autor: Milan Stanojević http://jakasifra.blogspot.com/ -
crtani filmovi, online, filmovi online, crtani online, sinhronizovani crtani filmovi, online crtani, dusko dugousko, sundjer bob, crtani filmovi, crtani filmovi online, crtani filmovi logo, dusko dugousko slika, carton movie, crtaci, crtaci za decu, igre za decu pozadine za decu, bojanka online,

Besplatno gledanje crtanih filmova online


Već sam ranije predstavio jedan dobar sajt za gledanje filmova sa prevodom online, a kako je taj tekst bio dosta puta pregledan rešio sam da vam preporučim još jedan zanimljiv sajt.

Verujem da mnogi od vas traže sinhronizovane crtane filmove za svoju decu ili za sebe pa se nadam da će vam ovaj tekst biti od pomoći.

Radi se o jednom fantastičnom sajtu gde pored odličnih sinhronizovanih crtanih filmova možete pronaći i razne bajke, dugometražne crtane filmove, dečije pesmice, bojanku, igre za decu i još mnogo toga.


Ono što je dobro kod ovog sajta to je što je pregledan, jednostavan i što možete naći dosta toga na jednom mestu. Uz to nema ni previše dosadnih reklama koje vam mogu uskratiti uživanje.

Primetio sam i da pored svakog crtanog filma koji postave postoji i kratak opis filma i par zanimljivosti u vezi sa njim. Vidi se i da taj opis nije prosti copy-paste sa nekog drugog sajta, već da je ipak uložen neki trud (ako ništa drugo bar da sve bude na srpskom jeziku).

Evo link sajta - crtanifilmovionline.com - UŽIVAJTE!!!!


Pogledajte kako možete da pratite ovaj blog

Постави коментар

1 Коментари

uros каже…
yasto kada pokusam da aktiviram crtanifilmovionline krenu svedske cipele