Besplatno gledanje filmova ONLINE sa prevodom


Postoje brojni sajtovi za online gledanje filmova, međutim nemaju svi prevode na naš jezik. Ukoliko želite da odgledate neki film ili seriju sa prevodom preporučiću vam jedan sajt za koji sam skoro saznao.


Radi se o sajtu Filmovizija. Na ovom sajtu su svi filmovi besplatni i nije neophodno biti član, mada kao registrovan korisnik imate tu privilegiju da komentarišete filmove i da dajete predlog da se određen film nađe na sajtu.


Facebook stranica 

Iako ranije nisam bio fan gledanja filmova online, moram priznati da sam, nakon što sam naišao na ovaj sajt, promenio mišljenje.

Na sajtu se nalazi veliki broj filmova i serija, kako domaćih tako i stranih, postoji mogućnost pretrage što dosta olakšava pronalazak željenog filma. Možete pretraživati filmove i po žanrovima na stranici top filmovi.

Komentari koje ostavljaju posetioci mogu vam biti od velike pomoći prilikom odlučivanja da li da pogledate neki film, jer ipak je reakcija gledalaca najbitnija, a ne gledanost, budžet, produkcija i sl.

Ono što je moja zamerka ovom sajtu je to što opis filma nije na srpskom (ili nije u većini slučajeva) tu su mogli malo da se potrude. Drugo, "najbolji filmovi" nije isto što i najgledaniji, naime najgledaniji film na sajtu je po većini korisnika loš (blago rečeno), zato je moja preporuka da bar pogledate komentare.

Moja preporuka za administraciju sajta je da pored svakog filma stave link ka sajtu imdb.com gde bi korisnici mogli da pogledaju ko glumi, koje su ocene i sl. to je po meni mnogo bolja solucija nego opis koji stavljate na engleskom, a koji je BDW kopiran sa istog sajta.

Ukoliko postoji proglem sa gledanjem filmova na ovom sajtu možete pročitati UPUTSVO.


Previous
Next Post »

19 коментара

Click here for коментара