Gledajte filmove sa prevodom na android telefonu

http://jakasifra.blogspot.com/

Kako da gledate filmove sa prevodom na vašem android uređaju

 

Jedan od načina da gledate filmove sa prevodom je da uz pomoć nekog programa zalepite prevod za film pa da taj video prebacite u telefon, međutim pitanje je kako će se to videti u rezoluciji telefona zbog toga preporučujem sledeći način.

Drugi način je da preuzmete neki video player koji podržava opciju dodavanja prevoda kao što je MX Player, BS Player ili  mVideoPlayer i da preko tog player-a pustite film i učitate prevod.


BS Player podržava skoro sve video i audio formate (avi, divx, flv, mkv, mov, mpg, mts, mp4, m4v, rmvb, wmv, 3gp, mp3, ac3..) - podrazumeva se da možete pustiti samo onaj format koji podržava vaš telefon, možete dodati prevod mada prevod MORA imati isti naziv kao i film da bi bio učitan

"MX Player  ima hardversko ubrzanje, dekodiranje sa više jezgra, uvećanje prikaza koristeći dva prsta..." - mislim da će ovo biti moj izbor.

Poželjno je da konvertujete film kako bi vam zauzeo manje memorije, za to vam je potreban neki konverter, a moja iskrena preporuka je Freemake o kome sam već pisao u temi "video konverter i video downloader" (tu se nalaze i linkovi za download). Film možete konvertovati u .3gp (najmanja veličina, ali i lošiji kvalitet), a dobri formati su i .mp4 i .flv.

Pogledajte i gde možete skinuti prevod za film.

Moja je preporuka da i video i prevod imaju identične nazive.


**Napomena:  BS player: Ako imate problema da se ne vide sva slova u prevodu tj. da stoji "????". Idite na Preferences pa na Subtitles pa na Subtitle text encoding i tu izaberete Windows 1250 i umesto znakova pitanja imaćete naša slova. - iz komentara na Google Play

BS Player Google prodavnica                                                Previous
Next Post »

5 коментара

Click here for коментара