Advertisement

Responsive Advertisement

TOP 5 najboljih androd aplikacija za obradu fotografija

TOP 5 najboljih androd aplikacija za obradu slika


Postoji mnogo zanimljivih android aplikacija, a u ovom postu ću vam predstaviti neke aplikacije za obradu fotografija. Pogledajte i TOP 12 sajtova za online obradu fotografija.


Pixlr-o-matic [Google play link]

Aplikacija koja je 2011. dobila nagradu kao "najbolja android aplikacija za obradu fotografija". To nije bilo slučajno, ova aplikacija poseduje ogroman broj zanimljivih efekata i okvira. Ukoliko želite da se "igrate" sa efektima ovo je prava aplikacija za vas.

Ako ste kreativni možete kombinovati ove efekte i doći do prelepih rešenja, za one koji su malo manje kreativni dostupne su već gotove kombinacije različitih efekata.

Aplikacija je slična kao "camera MX", samo sa većim izborom efekata, ali ne postoji mogućnost  isprobavanja tih efekata dok slikate, što je jedina prednost prethodno pomenute aplikacije. 

Preuzmite aplikaciju i testirajte svoju kreativnost. Fotografije možete i deliti sa vašim prijateljima na društvenim mrežama. 
PicsArt - PhotoStudio [Google play link]

Još jedna aplikacija vredna pažnje. Mogućnost obrade fotografija koje možete izabrati iz vaše galerije, ali i iz nekih online albuma (facebook, pics art, google, dropbox...).

Pored brojnih efekata, koji su karakteristični i za druge aplikacije ovde predstavljene, ovde postoji mogućnost da dodajete tekst u različitim efektima, da crtate po fotografiji...

Aplikacija je slična Instagramu, samo što ima MNOGO bolje efekte i mnogo više mogućnosti. Kada napravite besplatan nalog, možete pratiti ostale korisnike, lajkovati, komentarisati...

Slike možete deliti, kako na društvenim mrežama, tako i preko PicsArt naloga.
android aplikacije, android app, camera mx photo, camera mx imageCamera MX [Google play link]

Na raspolaganju vam je veći broj efekata i okvira, možete menjati boje, dimenzije slike i još mnogo toga. Potrebno je da se registrujete (besplatno) da bi koristili određene efekte, a onda imate i Online Album sa 500MB slobodnog prostora.

Dobra stvar je što sve efekte možete isprobavati pre nego što slikate, uključite kameru i isprobavajte najbolje efekte i okvire. Postoji mogućnost i obrade već snimljenih fotografija.

Snimljene fotografije možete pogledati i kao "slide show" uz mogućnost da dodate i muziku iz vašeg telefona. Dostupna je i opcija za "šerovanje" fotografija.Instagram [Google play link]


Najpopularnija aplikacija za obradu fotografija, Facebook je za nju platio milijardu dolara, što vam govori o kakvoj se aplikaciji radi.

Ovde su vam dostupni neki zanimljivi efekti, ali je aplikacija popularna pre svega zbog deljenja fotografija na instagramu, kao i na facebook-u i twitter-u...

Ovde je isto potrebna registracija (besplatna) da biste je koristili. Zanimljivo je što ovde možete pratiti i druge korisnike ako su oni to omogućili podešavanjima o privatnosti (slično kao na twitter-u), stavljati komentare, "lajkovati"....Pixlr Express [Google play link]

Jedna zanimljva aplikacija za obradu fotografija. Dostupan je veliki broj različitih efekata, a korisnici ove aplikacije su zadovoljni o čemu svedoči i visoka ocena na google play-u.

Dostupne su i opcije poput isecanja (crop) fotografija, njihovog rotiranja, efekta za "izbeljivanje zuba" (eng. whiten teeth) i uklanjanje "crvenih očiju" (eng. red-eye).

Postoji mogućnost da tako obrađene fotografije podelite na Instagramu, fejsbuku, tviteru....

Aplikacija je vredna pažnje, isprobajte je.

 Pogledajte kako možete da pratite ovaj blog

Постави коментар

0 Коментари