[TOP 4] Android aplikacije za prepoznavanje muzike

Blog Jaka Šifra - Koliko puta ste se zatekli u nekom kafiću dok je išla neka pesma koja vam se svidela, ali niste znali kako se zove i kako da je nađete kasnije? Rešenje ovog problema mogla bi da bude neka android aplikacija za prepoznavanje muzike. Pogledajte moju preporuku aplikacija.

4. TrackID [Google play link]
Jedna od aplikacija koja može da prepozna koju muziku slušate. Ova aplikacija za prepoznavanje muzike je jednostavna za upotrebu, lepo izgleda i brza je. Kada pronađete pesmu koju slušate, možete je podeliti sa vašim prijateljima na facebooku, pogledati ostale pesme tog izvođača ili videti spot na YouTube-u.


TOP 5 Najboljih android aplikacija za pravljenje beleški


3. MusiXmatch [Google play link]
MusiXmatch je fantastična aplikacija spoj audio plejera, aplikacije za prepoznavanje muzike i karaoke. Znači da u jednoj aplikaciji imate sve. Možete slušati pesme koje imate u telefonu, aplikacija može prepoznati pesmu koju čujete npr. na televiziji i automatski učitava tekst pesme tako da vam služi i kao karaoke.

Normalno, kao i prethodna aplikacija postoji mogućnost da pesmu koju ste pronašli čujete na youtube-u, da vidite ostale pesme tog izvođača, podelite pesmu sa prijateljima na facebooku ili twitteru. Postoji i mogućnost da pesmu koju ste pronašli dodate u "favorites" kako bi je kasnije lakše pronašli.


2. SoundHound [Google play link]
Jedna od najboljih android aplikacija. Aplikacija koja veoma brzo prepoznaje muziku, omogućava deljenje pesme na društvenim mrežama, prikazuje tekst pesme, biografiju izvođača, mogućnosta da nađenu pesmu čujete i na youtubeu. To što je instalirana više od 10 miliona puta dovoljno govori o kakvoj se aplikaciji radi.TOP 5 najboljih androd aplikacija za obradu fotografija


1. Shazam [Google play link]
Na kraju aplikacija koja je po meni, oceni na google playu i broju korisnika koji su je instalirali NAJBOLJA aplikacija za prepoznavanje muzike. Veoma brzo prepoznavanje muzike, pogledajte informacije o turneji tog izvođača, njegove druge pesme, preslušajte pesmu na youtube-u, podelite pesmu sa prijateljima na facebook-u. Osim toga, aplikacija pamti vaše pretrage tako da možete tačno videti kada ste vršili pretragu i na kojoj lokaciji (ukoliko uključite ovu opciju).

Pogledajte kako možete da pratite ovaj blog


Нема коментара

Komentari će biti pregledani pre objavljivanja.

MIlan Stanojevic. Copyright Blog Jaka Šifra 2010. - 2015. Омогућава Blogger.