Advertisement

Responsive Advertisement

3 servisa uz pomoć kojih možete iseći pesmu online

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlCuXc4Abpl4wgd9a5Vw395Ph7xGTMRgo3yn6SPeATBf7nqF21T8jwU6Lbrj_QUwE9t8O3uvwdciX2Lv4fcURjXMYFyO0dOs6blZuCrffQzpqEG5yRmqBehWzoInYCBovrWW7OSF14AfQ/s1600/kako-iseci-deo-pesme.jpgBlog Jaka Šifra - Već sam pisao o tome kako da uz pomoć besplatnog programa isečete deo pesme, ali ako je to jedini razlog zašto ste instalirali taj program za obradu muzike, onda nemate potrebu da se mučite sa traženjem i instaliranjem tih programa, jer sve to možete uraditi i online.
Zato vam danas predstavljam tri servisa koja će vam pomoći da isečete deo pesme.

Kako iseći deo pesme online?

1. mp3cut.net - Posetite ovaj sajt, kliknite na "open file" i izaberite pesmu koju želite da isečete. Kada se pesma učita, prelazi se na drugi tab "Cut" gde trebate da izaberete deo pesme koji želite da isečete. Dostupne su i opcije fade in i fade out. Kada to završite kliknite na "Cut", pa potom na "Download" kako bi preuzeli isečeni deo pesme. Inače pored .mp3 formata, fajl možete snimiti i u .wav, .aac, .amr formatu.
 




2. mp3cut.foxcom.su/en - Ovde je postupak sličan, kliknite na "Open" i izaberite pesmu, potom selektujte deo koji želite da isečete i kliknite na "Cut". Sačekajte malo i kliknite na Save.
3. cutmp3.net - slično kao i kod prethodna dva servisa, kliknite na "open mp3" kada se učita pesma, unesite od-do kojeg minuta/sekunde želite da isečete pesmu i kliknite na "cut".
 

Постави коментар

0 Коментари