Advertisement

Responsive Advertisement

Uputstva za izradu Prezi prezentacija

Blog Jaka Šifra - Prezi je alat za izradu prezentacija o kojem sam već pisao na blogu i pruža mnogo veće mogućnosti od sličnih alata koje ste do sada koristili za izradu vaših prezentacija. Međutim, malo je i komplikovaniji od drugih alata, pa će vam možda biti potrebna pomoć ili saveti kako da napravite bolje Prezi prezentacije.

Najpre ću preporučiti da pogledate jednu listu sa korisnim video tutorijalima za korišćenje Prezija - KLIKNI OVDE, kao i uputstva koja možete pronaći i na samom sajtu Prezi.com - https://prezi.com/support/. Preporučujem OVO UPUTSTVO za one koji su već znaju da koriste alate u Preziju.

Najbolje se uči kroz vežbu, zato preporučujem da najpre koristite neke od već postojećih šablona i da se malo "igrate", da isprobavate dostupne opcije, da vidite čemu služe i kako se koriste. Nakon svakog odgledanog tutorijala, pokušajte da uradite to što ste naučili.

Ovi tutorijali su odlični i sigurno će vam pomoći da savladate Prezi. Ako još niste sigurni da li vredi da savladate Prezi, pogledajte neke zanimljive prezentacije.

Kreativne Prezi prezentacije:
http://prezi.com/gm_hlkvvuvmr/my-mind-prezi-template/
http://prezi.com/gr0alpebt-qn/template-key-to-success/
http://prezi.com/dmdrobpmsyo1/android/

 

Постави коментар

4 Коментари

Unknown каже…
Super si mi prijatelju. Hvala ti na svakom pa i onom najmanjem savjetu,koji meni velikoj neznalici puno znači.Bog....
Milan Stanojevic каже…
Hvala i tebi što čitaš...:D
Нема нама ништа без Милана. Жив нам био!