Advertisement

Responsive Advertisement

Kako da dodate like, twitter, google plus dugme na vaš blog?

Blog Jaka Šifra - Već sam pisao o tome kako možete da dodate facebook dugme, twitter dugme, facebook lajk dugme na blog, ali ste sve to trebali da radite posebno za svaku društvenu mrežu. Danas ću vam pokazati kako možete da dodate facebook dugme, twitter dugme, google plus dugme, pinterest dugme, linkedin dugme itd. na vaš blog u svega nekoliko koraka.

facebook like dugme na sajt
Kako da dodate like, twitter, google plus dugme na vaš blog?

Zašto vaš blog treba da ima dugmad za deljenje na društvenim mrežama?

Osim toga što ćete tako doći do novih poseta na blogu, deljenje na društvenim mrežama (naročito na google plus-u) je u poslednje vreme dobilo na značaju i prilikom rangiranja vaše stranice na Google-u.

Ukoliko želite da vaši posetioci podele vaš blog post sa prijateljima na društvenim mrežama, morate im omogućiti da to urade lako, tako što ćete dodati dugmad za deljenje na društvenim mrežama ispod svakog posta na blogu.


Kako da dodate facebook dugme, twitter dugme, google plus dugme, pinterest dugme ispod svakog blog posta?

Sve ove dugmiće za deljenje na društvenim mrežama možete dodati u samo nekoliko koraka, uz pomoć sajta www.sharethis.com.

Prvo je potrebno izabrati platformu, onda dizajn dugmića za deljenje na društvenim mrežama i na kraju treba izabereti dugmiće koji će se prikazivati ispod svakog posta na blogu.

Važno je napomenuti, da ne trebate preterivati sa brojem dugmića, pa izaberite samo one najvažnije za vaš blog npr. facebook dugme, twitter dugme i google plus dugme. Ostavite i share this dugme jer klikom na njega korisniku će biti prikazane sve društvene mreže gde može podeliti vaš post.

Potrebno je i da napravite nalog na ovom sajtu.

Pogledajte video uputstvo o tome kako da dodate share this dugme na vaš blog:



 



Prijavite se na ovu mail listu ukoliko Vas zanimaju tekstovi o:
- Blogger-u - uputstva, saveti, vesti itd.
- Marketingu na društvenim mrežama,
- Optimizaciji za pretraživače,
- Internet zaradi itd.
* indicates required













Постави коментар

0 Коментари