Advertisement

Responsive Advertisement

Android aplikacija za praćenje rezultata

Blog Jaka Šifra - Ukoliko želite da pratite rezultate utakmica na vašem android uređaju obavezno instalirajte android aplikaciju Rezultati.com. Radi se o android verziji popularnog sajta za praćenje rezultata, gde možete pratiti rezultate za 26 sportova i 5000 različitih liga i takmičenja iz celog sveta.


Najpre izaberite sport za koji želite da pratite rezultate. U podešavanjima možete izabrati za koji sport želite da vam budu prikazani rezultati kada otvorite aplikaciju.

#RECENZIJA Rezultati.com - Android aplikacija

 Sve utakmice


Ovde se nalazi spisak svih liga u okviru izabranog sporta. Pored svake lige prikazuje se koliko se utakmica igra trenutno u toj ligi, a koliko tog dana (možete i izabrati datum za koji želite da vidite rezultate). Izborom neke lige možete videti i trenutnu tabelu.




Lige koje češće posećujete možete dodati u "omiljene" i one će se nalaziti na vrhu stranice, pa im možete lakše pristupiti.

Uživo



Ovde se prikazuju sve utakmice koje se trenutno igraju. Klikom na bilo koju od njih prikazuju vam se detalji sa utakmice, postave ekipa, kvote u različitim kladionicama, poslednji rezultati timova, tabela lige u kojoj se tim takmiči. Napomena: za neke manje mečeve neće biti dostupni sastavi timova i sl.

Moje utakmice

Kafanski podsetnik - Android aplikacija


Ovo je nešto zbog čega treba instalirati ovu aplikaciju. Naime, pored svake utakmice se nalazi zvezdica gde možete dodati utakmicu u "moje utakmice", pa će se sve utakmice koje ste izabrali prikazati u ovom tabu. Osim toga dobićete obaveštenja pri svakoj promeni rezultata na tim utakmicama. Ova obaveštenja možete isključiti u okviru podešavanja.

Tablice




Ovde možete gledati tabele različitih liga. Prvo izaberite državu iz koje je liga, pa potom i ligu koju želite.


Definitivno se radi o jednoj od najboljih android aplikacija za praćenje rezultata, pa ukoliko vam je potrebna preporučujem da je instalirate.



https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.Rezultati_com


Постави коментар

0 Коментари