Advertisement

Responsive Advertisement

Kako izmeniti PDF dokument online?

Blog Jaka Šifra - Za menjanje teksta u PDF dokumentu možete koristiti besplatan online alat, tako da nije potrebna nikakva instalacija programa i slično.

Radi se o online alatu koji se nalazi na adresi www.pdfescape.com. Ovde možete ubacivati i brisati tekst, dodavati slike i linkove, brisati i rotirati stranice dokumenta. Ovaj alat je pogodan za neke sitne izmene u PDF dokumentu, za neke ozbiljnije stvari preporučujem da najpre konvertujete PDF dokument u .Docx pa da u Word-u vršite izmene.

Korak 1 - Kada posetite sajt PDFescape.com kliknite na dugme "EDIT Your PDF Now"
Korak 2 - Onda kliknite na "Continue to pdfescape"
Korak 3 - Sada izaberite "Upload PDF to PDFescape", pronađite PDF dokument na vašem računaru koji želite da izmenite i kliknite na "Upload".
Korak 4 - Kada se dokument učita možete započeti sa izmenama. (između ostalog možete zaključati vaš dokument klikom na ikonicu u obliku katanca)
Korak 5 - Kada ste sve završili, možete kliknuti na "Save & Download PDF" i preuzeti gotov dokument.

Možda će vas zanimati:
Sličan alat za online izmenu PDF dokumenata je www.pdfbuddy.com, koji možda i lepše izgleda i ima veći broj funkcija ali je njegova najveća mana što zahteva registraciju za obavljanje određenih funkcija (između ostalog i snimanje dokumenta). Međutim, za registraciju možete koristiti i privremenu email adresu.


Pratite nas:  
Twitter: @jakasifra,  
Facebook: /jakasifra  
Google+: /JakaSifra,    
YouTube: /JakaSifra

Постави коментар

0 Коментари