Advertisement

Responsive Advertisement

Jednostavno slanje novca i plaćanje računa preko interneta

Blog Jaka Šifra - Preko Telenor banke možete poslati novac na mobilni ili mejl, možete plaćati račune online, upravljati svojom MasterCard debitnom karticom, slati (i primati) novac u inostranstvo, podizati i uplaćivati novac na Telenor bankomatima.



Telenor banka je prva mobilna banka u Sribiji, a njene predosti su:


- Sve se radi online, pa nije potreban odlazak u njihovu filijalu
- Slanje novca na mobilni ili email - Ukoliko je broj mobilnog telefona ili imejl primaoca registrovan i povezan sa računom u Telenor banci, prenos će biti izvršen automatski. Ukoliko to nije slučaj, primalac će dobiti uputstvo kako da podigne svoj novac onlajn i prebaci ga na željeni račun.
- Plaćanje računa online, bez odlaska u banku - Više ne morate čekati u redovima da biste platili račun, jer sve to možete raditi preko interneta. Svakog meseca sam odluči da li ćeš plaćanje odložiti ili izvršiti samo jednim klikom.
- Upravljanje karticom - Postoji mogućnost da preko interneta upravljate svojom MasterCard debitnom karticom (koju kao korisnik dobijate), pa možete birati i menjati svoj PIN kod i sl.
- Slanje (i primanje) novca u inostranstvo - detaljnje instrukcije možete pronaći na njihovom sajtu  KLIKNI OVDE.
- Podizanje i uplaćivanje novca na Telenor bankomatima - Na ovim bankomatima osim podizanja novca i provere stanja na računu možete uplaćivati dinare ili evre na svoj račun BEZ NAKNADE.

Detaljne informacije o uslugama koje nudi Telenor banka možete pratiti na njihovom sajtu - KLIKNI OVDE.

Pogledajte i kako da naručite Payoneer MasterCard debitnu karticu?


Pratite nas:  
Twitter: @jakasifra,  
Facebook: /jakasifra
 Google+: /JakaSifra,    
YouTube: /JakaSifra

Постави коментар

0 Коментари