Advertisement

Responsive Advertisement

Online alat za konvertovanje teksta iz latinice u ćirilicu

Blog Jaka Šifra - Online konvertor teksta iz latinice u ćirilicu i iz ćirilice u latinicu, omogućava da jednostavno tekst koji je napisan latiničnim pismom pretvorite u ćirilično i obrnuto.

Online konvertor teksta iz latinice u ćirilicu i iz ćirilice u latinicu, omogućava da jednostavno tekst koji je napisan latiničnim pismom pretvorite u ćirilično i obrnuto.
Online alat za konvertovanje ćiriilcu u latinicu

Već sam pisao o programu koji omogućava konvertovanje teksta iz latinice u ćirilicu i obrnuto, ali ukoliko ne želite da skidate ovaj program konvertovanje možete uraditi i uz pomoć ovog online alata.

Kako da prebacim tekst sa latinice na ćirilicu?

Za prebacivanje teksta iz latinice u ćirilicu je potrebno da selektujete i kopirate tekst koji želite da konvertujete (Ctrl + C ili desni klik - Copy), a onda da to "zalepite" (Ctrl + V ili desni klik - Paste) u polje "Latinica". Nakon toga kliknite na dugme "Latinica u ćirilicu".

Kako da prebacim tekst sa ćirilice na latinicu?

Za prebacivanje teksta iz ćirilice u latinicu je potrebno da selektujete i kopirate tekst koji želite da konvertujete (Ctrl + C ili desni klik - Copy), a onda da to "zalepite" (Ctrl + V ili desni klik - Paste) u polje "Ćirilica". Nakon toga kliknite na dugme "Ćirilica u latinicu".

Da biste očistili polja pritisnite taster "Obriši tekst u oba prozora".

Alat za konvertovanje teksta iz latinice u ćirilicu i obrnuto - KLIKNI OVDE.

Online konvertor teksta iz latinice u ćirilicu i iz ćirilice u latinicu, omogućava da jednostavno tekst koji je napisan latiničnim pismom pretvorite u ćirilično i obrnuto.

Pratite nas: 

http://bit.ly/JSgplushttp://twitter.com/jakasifrahttp://www.facebook.com/jakasifra
Postavite link ili baner ka ovom alatu na vaš blog:

Online konvertor teksta iz latinice u ćirilicu i iz ćirilice u latinicu, omogućava da jednostavno tekst koji je napisan latiničnim pismom pretvorite u ćirilično i obrnuto.Постави коментар

1 Коментари