Advertisement

Responsive Advertisement

Kako rotirati video klip online?

Blog Jaka Šifra - Jedno od čestih pitanja je o tome kako da okrenete neki video klip tj. kako da ga rotirate, jer se često dešava da su snimci okrenuti za 90 stepeni, pa to zna da nervira. Pa, ako ne želite da skidate neki od programa za obradu video klipova, to možete odraditi i uz pomoć nekih online alata.
Kako da okrenete video klip bez skidanja programa
Kako da rotirate video klip online?Možda će vas interesovati i:
TOP 7 najboljih programa za gledanje filmova
Kako da konvertujete video u drugi format?
Kako da isečete deo pesme?

Online video cuter - Kako da rotirate video za 90 stepeni?

Uz pomoć ovog alata, pored toga što možete iseći nepotrebne delove video klipa, možete i okrenuti video kako vama odgovara.

Prvo posetite sajt http://online-video-cutter.com
Kliknite na "Open file" i pronađite video koji želite da okrenete, sačekajte da se vaš video učita (zavisi od brzine internet konekcije i veličine video klipa).
Nakon toga rotirajte video, izaberite kvalitet i format i kliknite na "Cut". Kada proces bude završen kliknite na dugme "Download" da biste preuzeli video koji ste rotirali.

Pogledajte video uputstvo:Kako da okrenete video uz pomoć YouTube-a?

Da biste mogli da okrenete video uz pomoć YouTuba, morate pre svega biti prijavljeni na YouTube uz pomoć vaše gmail adrese, a onda morate postaviti vaš video na YouTube (možete podesiti da samo Vi vidite taj video, a posle preuzimanja ga možete i obrisati).

Kada ste postavili video koji želite da rotirate kliknite na https://www.youtube.com/editor

Nakon toga izaberite video koji želite da okrenete, prevucite ga polje za obradu i kliknite na strelicu za rotaciju. Nakon toga kliknite na dugme "napravi video".

Nakon nekoliko trenutaka dobićete novi video koji možete preuzeti iz "Menadžera video snimaka", a možete preuzeti i program za skidanje video klipova sa YouTube-a.

Ukoliko imate sporu konekciju ili je video veliki, uvek možete rotirati video uz pomoć programa koji sam preporučio na početku ovog posta.
 
Pratite nas: 
http://bit.ly/JSgplushttp://twitter.com/jakasifrahttp://www.facebook.com/jakasifra

Постави коментар

2 Коментари

Дођи и види каже…
Oво ми је требало хвала на објашњењу...
Milan Stanojevic каже…
Drago mi je da je bilo od pomoći...