Advertisement

Responsive Advertisement

Kako dekodirati telefon bez odlaska u servis?

Blog Jaka Šifra - Traženje servisa u kojem mogu dekodirati vaš telefon može da bude veoma dosadno, jer treba pronaći dobar servis mobilnih telefona koji vrši dekodiranje vašeg modela, a onda i uporediti cene jer se dešava da neki serviseri napumpaju cene.

Dekodiranje mobilnih telefona bez odlaska u servis
Kako dekodirati telefon bez odlaska u servis?

Kupovinom telefona kod mobilnog operatera, dobijate uređaj koji možete koristiti samo u toj mreži, pa ukoliko odmah želite da koristite i kartice drugih operatera potrebno je dekodirati telefon.

Prvi korak koji ljudi obično naprave, jeste guglanje "besplatno dekodiranje telefona" u nadi da neće imati dodatne troškove. Međutim, tek kada shvate da nijedan od tih kodova koji su pronašli na internetu ne može dekodirati telefon, kreću da traže neki servis mobilnih telefona.

Kako dekodirati telefon bez odlaska u servis?

Pronalazak servisa mobilnih telefona u kojem mogu dekodirati vaš telefon i provera da li je taj serviser postavio realnu cenu može da bude komplikovano...a i zašto uopšte to raditi kada vaš telefon možete dekodirati i bez odlaska u servis. Pogledajte kako to možete uraditi...

1. Dekodiranje telefona pomoću IMEI broja

Mnoge modele mobilnih telefona možete dekodirati online, o čemu sam već pisao na blogu, a detaljna uputstva možete pronaći u tekstu - dekodiranje telefona pomoću IMEI broja.

2. Besplatno slanje telefona na dekodiranje

Ukoliko se vaš telefon ne može dekodirati pomoću IMEI broja, to ne znači da morate obilaziti lokalne servisere već ceo proces možete obaviti od kuće, besplatnim slanjem telefona na dekodiranje.

Kada pronađete vaš model telefona na sajtu halohalo.rs, ispod će pisati da li se telefon može dekodirati daljinskim putem (preko IMEI broja) ili u njihovom servisu.

Ukoliko se telefon može dekodirati samo u servisu, potrebno je da pozovete kurira PostExpress-a, a ceo proces opisan je u tekstu kako poslati telefon na dekodiranje.

Šta je bitno naglasiti:

  • Slanje uređaja je besplatno - troškove transporta snosi HaloHalo,
  • Cene su istaknute na sajtu, tako da ne plaćate višu cenu,
  • Nema dodatnih troškova
  • U ovaj sajt možete imati poverenje jer je vlasništvo pravnog lica "Denker" čije podatke možete proveriti i na sajtu Agencije za privredne registre, pretragom preduzetnika,
  • Plaćanje vršite kuriru, nakon što je vaš telefon dekodiran,
  • Slanje, dekodiranja i vraćanje telefona traje 2 dana. 


Partner ovog teksta je http://www.halohalo.rs
 
Pratite nas: 
http://bit.ly/JSgplushttp://twitter.com/jakasifrahttp://www.facebook.com/jakasifra

Постави коментар

0 Коментари