Advertisement

Responsive Advertisement

8 saveta za brzo i lako učenje stranih jezika

Blog Jaka Šifra - U ovom tekstu možete pronaći savete za brže i lakše savladavanje nekog stranog jezika.
 
Brzo i lako učenje stranih jezika, kroz zabavu i igru
8 saveta za brzo i lako učenje stranog jezika

Osam saveta za učenje stranih jezika


1.  Pronađite radio stanice i podkastove na jeziku koji želite da naučite - na internetu možete pronaći podkastove iz različitih oblasti. Zato, svoje slobodno vreme možete iskoristiti u slušanju podkastova iz oblasti koja vas interesuje. 

2. Slušajte muziku - Pronađite muziku na stranom jeziku koji pokušavate da naučite, za svaku novu pesmu pronađite tekst i pratite ga dok slušate muziku.

3. Pratite zanimljive YouTube kanale - pronađite zanimljive YouTube kanale na tom jeziku, to je dobar način da spojite zabavu i učenje.

4. Gledajte filmove/serije - Pronađite zanimljive filmove/serije na jeziku koji pokušavate da naučite, poželjno je i da pronađete titlove na tom jeziku

5. Dopisujte se sa ljudima kojima je to maternji jezik - Pronađite osobe čiji je maternji jezik onaj koji učite i dopisujte se sa njima.

6. Čitajte/pišite blog - Pronađite zanimljive blogove i sajtove na jeziku koji želite da naučite. Možete i napraviti blog na nekoj besplatnoj platformi gde ćete pisati na tom jeziku.

7. Posetite zemlju čiji jezik učite - Ukoliko ste u mogućnosti, otputujte i ostvarite direktan kontakt sa zemljom i narodom čiji jezik izučavate.

8. Upišite kurs stranih jezika - Ove prethodne stavke možete raditi u svoje slobodno vreme, međutim, za dobro savladavanje jezika je potrebno i formalno obrazovanje. Naša preporuka je Akademija Oxford koja ima svoja predstavništva u gotovo svim gradovima u Srbiji, gde možete naučiti 30+ stranih jezika.




Pratite nas: 
http://bit.ly/JSgplushttp://twitter.com/jakasifrahttp://www.facebook.com/jakasifra

Постави коментар

0 Коментари